• 瀏覽: 107,075
  • 回覆: 511
  • 追帖: 2
+26
民陣

曾經有份遊行嘅人最冇資格出聲, 做咗幫兇, 而家影響到佢哋,先走嚟話騎劫民意, 太遲了。 政府而家就最期待呢一幕

引用:
原帖由 樓下紅色手袋 於 2019-6-24 01:29 PM 發表
有人話逃犯條例包括未曾去過大陸的人也可以引渡回大陸,我吾知是否真,有冇師兄解答一吓。
只係會吹到會咁, 怕大陸

大公報

呢排香討藍絲靠大公文匯充當時事媒體主流

第二次行已經係啦!

呢班傻佬其實係咪真係冇腦, 呢個先係遊行本質, 一開始只係為左反政府~

你睇下你地班廢柴,已經冇支持者了,,冇希望嘞,返歸啦

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-24 12:23 PM 發表

記者龔學鳴報道:「我之前有上街示威,但我認為目的已經達成,政府讓步,林鄭道歉已經係好大嘅成果。」有曾上街遊行反對修訂《逃犯條例》的市民認為,示威行動現在已經「變質」,不支持影響民生。有市民稱,對早前的上街示威行動「無意見」,認為政府也已讓步,昨日目睹示威者堵塞入境事務大樓後,認為 ...
呢班人根本喜歡搞事
爭在有無一個合理藉口去做野

引用:
原帖由 姣婆四 於 2019-6-24 01:27 PM 發表
咁點解16號仲多過9號上街?....
作大囉

引用:
原帖由 李永良 於 2019-6-24 02:04 PM 發表
曾經有份遊行嘅人最冇資格出聲, 做咗幫兇, 而家影響到佢哋,先走嚟話騎劫民意, 太遲了。 政府而家就最期待呢一幕
政府期待係應該

因為民陣係製造呢個機會比政府嘅人

引用:
原帖由 gossip_gossip 於 2019-6-24 02:01 PM 發表
之後又會話D人係大陸派落黎搞事搞喇
最搞笑係,有人一面話果班擲磚既係公安係差佬扮既,一面又向政府要求唔好告佢地暴動點解佢地會咁幫呢班非我族類既人呢?難以理解

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-24 12:23 PM 發表

記者龔學鳴報道:「我之前有上街示威,但我認為目的已經達成,政府讓步,林鄭道歉已經係好大嘅成果。」有曾上街遊行反對修訂《逃犯條例》的市民認為,示威行動現在已經「變質」,不支持影響民生。有市民稱,對早前的上街示威行動「無意見」,認為政府也已讓步,昨日目睹示威者堵塞入境事務大樓後,認為 ...
助紂為虐的懵炳

引用:
原帖由 amenN 於 2019-6-24 12:43 PM 發表
正話now 332台 啲專家又搞事, 講解 逃犯條例, 講咗一大輪嘢, 跟住食住上......我唔知會係邊個喇, 或者係我,或者係你,一旦抵觸咗呢條法例, 你嘅財產就會被凍結 等等等等啲歪理, 跟住仲要拉埋23條 一齊講, 世界末日一樣。大佬呀,D青年列士唔識得分析㗎, 一般市民, 不會特登走上大陸販毒 攪民運攪政治 ,普通香港小市民 怎會那麼容易 好似你這樣說喎"你或者我" 去犯呢D法例,正P  ...
尋日我樓下個看更伯伯話如果條例通過,,共產黨知你銀行有錢會攞晒你D錢.

擺明啲人成日叫雞唔俾錢,淨係話我係某某某議員所以驚俾人拉😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]