AV女優愛田飛鳥跳樓輕生好友痛斥片商壓榨瞞真相續發售作品

本主題由 motivation 於 2019-6-24 10:39 AM 移動

AV女優愛田飛鳥跳樓輕生好友痛斥片商壓榨瞞真相續發售作品 E-mail 此主題給朋友

日本AV女優一花琴音(原名寶生莉莉)周日(23日)在Twitter上表示,另一AV女優愛田飛鳥已在今年初跳樓身亡,質疑公司隱瞞真相,沒有刪除愛田飛鳥的Twitter帳戶,以便繼續出售其生前拍下的成人影片。

一套普通影片中的演員剛剛死去仲係自殺, 一般人睇都會有好唔開心的情緒, 又何況愛情動作片? 呢D片商都可算冷血無人性
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/343886/av女優愛田飛鳥跳樓輕生-好友痛斥片商壓榨-瞞真相續發售作品

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
其實人為咗錢乜都可以做得出, 任何國家都係一樣

死左d作品先值錢, 例如不+索

传:rip

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-6-24 09:55 AM 發表

死左d作品先值錢, 例如不+索
佢唔係D畫嘅主角, 愛情動作片就只睇個女優做

J死人唔吉祥

蝗蟲亂港(大陸,印巴,非洲假難民)
今日割百億,明日割千億,然後得一夕安寢。起視四境,而蝗軍又至矣!然則香港之地有限,暴蝗之欲無厭,奉之彌繁,侵之愈急,故不戰而強弱勝負已判矣。至於顛覆,理固宜然。古人云:「以地事蝗,猶抱薪救火,薪不盡,火不滅。」此言得之。
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-24 09:25 AM 發表

其實人為咗錢乜都可以做得出, 任何國家都係一樣
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 24-6-2019 10:06 發表

佢唔係D畫嘅主角, 愛情動作片就只睇個女優做
你妖龍都死左1樣有人睇

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-6-24 10:14 AM 發表

你妖龍都死左1樣有人睇
無年隱瞞佢死咗喎

回覆 引用 TOP

9硬冇親戚。

回覆 引用 TOP

RIP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-6-24 10:10 AM 發表

J死人唔吉祥
X2,咁多女生勾勾唔J,J個死左嘅唔多尊重

引用:
原帖由 eastkee 於 2019-6-24 12:47 PM 發表

X2,咁多女生勾勾唔J,J個死左嘅唔多尊重
飯島愛到而家重有人J緊

回覆 引用 TOP

篇報導仲揭露左寶生莉莉子宮頸癌

AV 女優真係高危行業

回覆 引用 TOP

AV女優本嚟就系係高危行業

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。