打印

[本港新聞評論] 【引渡惡法】警總文職都睇唔過眼!爆午飯時已收通知離開 促高層勿再誤導市民

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
熱賣及精選



提示: 違規內容已被屏蔽
文職這些「可有可無,可返工可唔返工,可以攞連續三個月大假」的位置,當然可以隨時消失。
不知道有些位置是要一日24小時要有人響度?例如九九九報案中心?



[隱藏]
 
佢做個位置同其他伙記一樣咩?佢知道晒其他伙記幾時被通知走得咩?


回覆 引用 TOP

你走得,等於全部人都走得?

你誤導定人哋誤導呀



事實一,警總入面重有人,除非你果個晚見到鬼
事實二,圍警總,影響香港治安,危及市民性命財產
事實三,圍警總係犯左法
事實四,做錯左,就出黎道歉,唔好再借口多多,下世做返個好人



以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座
200萬人包括各階層,唔出奇。


你唔覺得人生安全有問題又點解走?
仲有,係通知你可以走定你自己攞半日假走呢?



回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
開名啦,阿豬阿狗都係警方文職人員。


洗左腦未?


附件

Screenshot_20190613-230217_Facebook.jpg(113.34 KB)

2019-6-24 02:24 AM

Screenshot_20190613-230217_Facebook.jpg

引用:
原帖由 firefox2 於 2019-6-24 01:54 AM 發表

卒之有自己友爆真料,刻警收得皮







https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190623/large/1561304725_c74f.png



【新增消防處及警方回應】

數以萬計示威者上周五包圍灣仔警察 ...
誤導市民?

打警察的,,
傳媒有否跟進?
新聞媒體,是報導實况,而不是剪輯下而去作頭條.



仍然自由自我, 永遠高唱國歌, 走遍鄉里~~
粥粉麵飯, 皆陣列在前!!
[size=0.82]臨兵鬥者,皆陣列前行!!
契弟毒果又作文....簡直不知所謂!毒果日報害人不淺,培養出一堆極端思想批鬥父母...搞到自己屋企人同陌生人一樣 ....收皮啦


一哥驚死,要成村人陪葬


[隱藏]
 
文職也有輪班當值的
談判專家也算文職吧。



主題標籤 #消防處
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 




 


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。