• 瀏覽: 113,233
  • 回覆: 688
  • 追帖: 3
+36
冇名、冇樣,”一名自稱警察”可能係我都唔定😂

零分重作,歪理連編,圍警察總部就是事實,別作故強詞奪理,毒媒睇得多,大大鑊等你

我信我信我信,我信班暴徒全部是死人咖喱啡,為了一個反盒而去做漢奸.中國自古最多是漢奸

屌你 老母 。睇唔過眼就咪撚打份工啦,仆街二仔底。一哥講左叫部分人先行離開啦,條垃圾咁無用梗係有份走先啦,走果時有無行前門俾人屌老母呀?

提示: 違規內容已被屏蔽
pk 又老作.....

毒果又作

引用:
原帖由 firefox2 於 2019-6-24 01:54 AM 發表
卒之有自己友爆真料,刻警收得皮

【新增消防處及警方回應】

數以萬計示威者上周五包圍灣仔警察 ...
好似你在誤導市民多D喎!

引用:
原帖由 全職炒手 於 2019-6-24 02:05 AM 發表
又偷換概念?1點同6點個情況一樣?係通知文職人員走得,定係所有人都走得?而且通知走得,但有責任心唔走又或想遲D先走,到下晝要走時被鎖,呢D唔係被困係乜?

仲有最重要一條,咁唔鐘意警隊文職工作,要冒住生命危險講,點解唔辭職?一邊講冒生命危險,一邊又要喺個危險地帶繼續做野?唔通黃屍暴徒都有自虐傾向,定係被害妄想症發作?:smile ...
X2

作文

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-24 02:32 AM 發表

一早已知警隊高層為達到目的當晚利用同事嘅身體狀況製造話題⋯⋯⋯根本班年輕人一直以和平理性守法無搞事⋯⋯⋯嘅然總部內有孕婦及長期病患者等被困至深夜⋯⋯⋯成日無事偏偏深夜先話有事⋯⋯⋯好簡單夜晚睇唔清⋯⋯⋯ 日光日白睇得一清二楚警隊高層同TBB夾埋好難演到埸大龍鳳戲⋯⋯⋯ ...
TBB仲有人睇嘅咩?浪費電力好唔環保…

36計之:無中生有!

引用:
原帖由 全職炒手 於 2019-6-24 02:05 AM 發表
又偷換概念?1點同6點個情況一樣?係通知文職人員走得,定係所有人都走得?而且通知走得,但有責任心唔走又或想遲D先走,到下晝要走時被鎖,呢D唔係被困係乜?

仲有最重要一條,咁唔鐘意警隊文職工作,要冒住生命危險講,點解唔辭職?一邊講冒生命危險,一邊又要喺個危險地帶繼續做野?唔通黃屍暴徒都有自虐傾向,定係被害妄想症發作?:smile ...
暴民二五仔

引用:
原帖由 firefox2 於 2019-6-24 01:54 AM 發表
卒之有自己友爆真料,刻警收得皮

【新增消防處及警方回應】

數以萬計示威者上周五包圍灣仔警察 ...
毒果係比毒L睇,用來打機。正常人邊會睇

13名人仕,一係藝人,一係被禁x

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]