• 瀏覽: 113,232
  • 回覆: 688
  • 追帖: 3
+36
睇電視除咗黃痴瘋守嗰度門外,其他出入口好似都俾鐵馬封住咗喎。

100毛一直都唔中立,就算呢個報道係真,警總知道將會俾人圍,叫呢d無關痛樣既文職先走唔得咩,佢走得代表警總全部人都走得嗎?如果係咁即係警總應該全部人都要走,空城警察總部俾人佔領嗎?

好心作嘢都唔好以偏蓋全啦
「他於6.21當日在警總內工作,午飯時已收到通知可以離開總部」
高層唔俾佢放工,佢敢放工?
即係留守喺警署內嘅,係必要人手,佢呢啲文職唔係連咁都唔識睇吓話?
定係毒果刻意曲解?
冒住生命危險喎
你估面對班圍警總嘅暴徒咩

提示: 違規內容已被屏蔽
一睇就知看果老作~

引用:
原帖由 brad 於 2019-6-24 02:53 AM 發表
又係蘋果😂
生果消息最準確,因為周圍都有佢嘅線人(消息人士),所以你哋只要信,不要問,消息人士可透露天下事!

引用:
原帖由 firefox2 於 2019-6-24 01:54 AM 發表
卒之有自己友爆真料,刻警收得皮

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190623/large/1561304725_c74f.png

【新增消防處及警方回應】

數以萬計示威者上周五包圍灣仔警察 ...
既然條仆街可以走,其他人都可以,佢冇講高層唔俾走,即係走到自己可以走,邊有人會估到警總都會俾人非法禁錮,繼續做野好正常,事情惡化係近旁晚,嗰時收唔到工條仆街唔鬧啲暴徒?警隊一定要捉尼隻鬼出尼,中午走應該唔會多人,佢出賣自己人!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-24 02:32 AM 發表

一早已知警隊高層為達到目的當晚利用同事嘅身體狀況製造話題⋯⋯⋯根本班年輕人一直以和平理性守法無搞事⋯⋯⋯嘅然總部內有孕婦及長期病患者等被困至深夜⋯⋯⋯成日無事偏偏深夜先話有事⋯⋯⋯好簡單夜晚睇唔清⋯⋯⋯ 日光日白睇得一清二楚警隊高層同TBB夾埋好難演到埸大龍鳳戲⋯⋯⋯ ...
下次我去你屋企噴漆油漆鎖住你門口唔俾你出入,我算唔算搞事啊,算唔算係和平嘅行為啊? 傻人。

香港而家搞到咁亂就係有太多好似你呢啲冇基本邏輯的人,不分是非黑白只講立場。

嗰位人士咁正義 ,不如真人露相,真名出嚟見人

都話左井蛙國人系靠吾住

引用:
原帖由 firefox2 於 2019-6-24 01:54 AM 發表
卒之有自己友爆真料,刻警收得皮

【新增消防處及警方回應】

數以萬計示威者上周五包圍灣仔警察 ...
頂,又係毒果,又係據稱,夠膽就叫個自稱文職出來去TBB don't cheung west 望講啦,唔通個大肚係塞cushion???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]