• 瀏覽: 11,864
  • 回覆: 69
+5

禁止示威人士帶口罩

依家班差佬真係越來越不知所謂

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-6-23 03:23 PM 發表
禁止示威人士帶口罩
無錯, 差佬要戴名牌俾你辨認, 所以都要立蒙面法, 暴徒掟磚唔洗俾人認出負刑責呀?

警方一直都有定時教人分, 驚有人黃袍加身, 宣布獨立, 然後冒警

LMFAO 
終極一割 

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-6-23 03:29 PM 發表

無錯, 差佬要戴名牌俾你辨認, 所以都要立蒙面法, 暴徒掟磚唔洗俾人認出負刑責呀?

咁又唔係咁講渦???
如果感冒有病戴mask唔想傳染人又唔得咩????
立法????
on 9 左啦????
對不對????

引用:
原帖由 wujiandu1306 於 2019-6-23 03:32 PM 發表
咁又唔係咁講渦???
如果感冒有病戴mask唔想傳染人又唔得咩????
立法????
on 9 左啦????
對不對????
示威就唔好幪面, 有病就唔好示威

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-23 03:19 PM 發表
港府強推《逃犯條例》修訂二讀草案,市民連續兩周日大遊行抗惡法,警方於6月9日出動大批警力清場,其中包括「速龍小隊」和普通警員,惟當時普遍警員均未有展示警員編號,令市民對警員濫用暴力投訴無門,上周四發生包圍警總事件,示威者曾要求在場便衣警員出示委任證,但不獲理會。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190623/720pix/15 ...
香港電台做得好!

大少奶大前日同兩位青年吹水~佢地話612有police講普通話叫佢地行果邊~特9你個死pok kai安排左江派咩人入警隊??

4叔新紅雞叫柒9下台呀pok kai!!!!

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-6-23 03:34 PM 發表

示威就唔好幪面, 有病就唔好示威
咁暴動中病L死,又當警察隔空打死呀?有冇勞保claim呀?

主題標籤 #香港電台
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]