• 瀏覽: 11,860
  • 回覆: 69
+5

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-6-23 03:23 PM 發表
禁止示威人士帶口罩
警察定黑社會?

犯法者當然想幪面。我明白的!

引用:
原帖由 虎榮 於 2019-6-23 03:49 PM 發表
犯法者當然想幪面。我明白的!

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-23 03:19 PM 發表
港府強推《逃犯條例》修訂二讀草案,市民連續兩周日大遊行抗惡法,警方於6月9日出動大批警力清場,其中包括「速龍小隊」和普通警員,惟當時普遍警員均未有展示警員編號,令市民對警員濫用暴力投訴無門,上周四發生包圍警總事件,示威者曾要求在場便衣警員出示委任證,但不獲理會。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190623/720pix/15 ...
今次一哥要問責⋯⋯⋯工作期間制服無編號⋯⋯⋯出示唔到委任征⋯⋯⋯

今日好兆頭

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-23 03:42 PM 發表
大少奶大前日同兩位青年吹水~佢地話612有police講普通話叫佢地行果邊~特9你個死pok kai安排左江派咩人入警隊??
又係聽人講....😹😹😹

真係白尻痴... 大陸快啲落黎管治返啦

引用:
原帖由 wujiandu1306 於 2019-6-23 03:32 PM 發表

咁又唔係咁講渦???
如果感冒有病戴mask唔想傳染人又唔得咩????
立法????
on 9 左啦????
對不對????
x2
講得好!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-6-23 03:55 PM 發表

又係聽人講....😹😹😹
咦??食環俾特9個pok kai引入黑社會預備開片你吾知咩??

4叔新紅雞~你地叫柒9下台!!!習大同中央各大老爺已冇乜耐性啦!!使吾使佢成群老人家跟你班老細+黑社會講數????

柒9你條八婆甘L樣夾埋特9個pok kai甘搞香港下一代??黃賭毒賒全部做L哂??

岸鳩仔,人地教正常時期,暴動叧計,暴動便裝上裝備一樣冇得認,

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-6-23 03:50 PM 發表

你只見到呢張相,重要係“疑似”。

但就睇晤到200萬(佢地話有)人帶口罩,疑似犯法?

引用:
原帖由 Omae988 於 2019-6-23 03:56 PM 發表

x2
講得好!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
200萬人(佢地話有)感冒?
呢d藉口真係只有學生先會講。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]