• 瀏覽: 42,402
  • 回覆: 195
  • 追帖: 2
+6
引用:
原帖由 hamhamdei 於 2019-6-23 07:19 PM 發表

你可以鬧佢無性,關其他人咩事
乜都撈埋一堆講上綱上線
共產黨慣用邋遢手段
佢唔係黃青
我又誤會

引用:
原帖由 s336990 於 2019-6-23 06:32 PM 發表

邊有兩邊呀
一邊咋
尋日我去撐警晚會
個義工佔畜嚟嘅,一見到我就通報其他佔畜發現我
(圍警總嗰日我有去實地睇佢地,佢地搵人守住我,因為我太格格不入,仲搵人跟我添,要起我老底) ...
點止呀, 仲將你入埋落去佢哋D人數添

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-6-23 07:32 PM 發表

佢唔係黃青
我又誤會
你覺得佢係咩咪咩囉

引用:
原帖由 kp9447 於 2019-6-23 07:26 PM 發表

你無知,中國支爆臨近,雜種要去北韓做契弟。如果通過送中條例,美國收回特別関係法,大陸人食屎,你食屎,香港人食草。這是你這無知的土共想的嗎? ...
你講既野未實現,但我地普通市民已經比你地搞到食屎了!提前實現,多謝晒!

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-6-23 01:31 PM 發表

認同,佢地去仆街,未去仆囉,唔好阻我生活嘛,正一冚家鏟,👎👎👎
你太天真, 佢地玩玩下冇左人理, 就要擴大搞事範圍啦, 風水佬呃你十年八年....

引用:
原帖由 kp9447 於 2019-6-23 07:26 PM 發表

你無知,中國支爆臨近,雜種要去北韓做契弟。如果通過送中條例,美國收回特別関係法,大陸人食屎,你食屎,香港人食草。這是你這無知的土共想的嗎? ...
講多句其實你講出呢d野已經顯示你極度無知,習總去北韓做契弟你都up得出,如此智商真替你母親擔心!

引用:
原帖由 kenluk0206 於 2019-6-23 07:55 PM 發表

講多句其實你講出呢d野已經顯示你極度無知,習總去北韓做契弟你都up得出,如此智商真替你母親擔心!
同d白痴爭論,顯得自己智障了

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-6-23 08:01 PM 發表

同d白痴爭論,顯得自己智障了
師兄講得啱

引用:
原帖由 kp9447 於 2019-6-23 03:12 PM 發表

我很看不起你這班無知無恥的土共,我唔會話你係仆街,因為你衰到貼地,理論上再仆唔倒街,慢慢在地上食草吧。
口講有咩用, 如有種嘅你想要反就去天安門反, 不過相信你都係冇種多, 再唔係就去你嘅伊拉克享受你嘅自由啦。

引用:
原帖由 kenluk0206 於 2019-6-23 07:55 PM 發表

但係香港好多人信

引用:
原帖由 公司邊緣的天才 於 2019-6-23 08:20 PM 發表

口講有咩用, 如有種嘅你想要反就去天安門反, 不過相信你都係冇種多, 再唔係就去你嘅伊拉克享受你嘅自由啦。
你米玩, 你幫佢買機票上北京佢都唔識點行去天安門

引用:
原帖由 benben999 於 2019-6-23 08:23 PM 發表

但係香港好多人信
真系唔知咩原因

引用:
原帖由 kenluk0206 於 2019-6-23 08:26 PM 發表

真系唔知咩原因
蠢人從來都多, 只係估唔到香港呢廿年多左咁多, 已經到左國際水平

引用:

唔好話我知雜種去北韓做鴨,咁自問真係無知。但你洩露雜種性取向,小心比CCP 被自殺你。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]