• 瀏覽: 85,515
  • 回覆: 481
  • 追帖: 3
+42
民陣發起下周三晚上在中環愛丁堡廣場集會。

民陣在社交網站發文,指行政長官林鄭月娥仍未回應市民五大訴求,民陣將於下周三晚上八時發起集會,希望在二十國集團峰會舉行前,再集結香港人向林鄭月娥施加國際壓力。...

乜佢地而家唔係集緊會咩!?

國際壓力? 國際壓力有幾大呢? 亞爺會唔會笑了一聲出來.

新聞來源連結:
http://news.tvb.com/local/5d0cee28e603830346d32c79/民陣發起下周三晚集會-G20峰會前再向特首施加國際壓力

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
圍飽佢啦, 玩死香港, 你地最開心. 

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-21 11:06 PM 發表
有藍思肯同我一齊出來救香港嗎? 我忍不住了, 求求你, 沉麥的藍思.
你哋嘛繼續玩囉!由鳩香港沉淪。都係嗰句,阿爺可以任由香港自生自滅,但唔會比香港分裂出去。但香港人就不能睇住香港滅亡。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-21 11:06 PM 發表
有藍思肯同我一齊出來救香港嗎? 我忍不住了, 求求你, 沉麥的藍思.
呢個世界, 有一樣野係無藥醫

我希望7.1上街, 同黃絲決一生死, 但無人號召.
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-21 11:09 PM 發表

你哋嘛繼續玩囉!由鳩香港沉淪。都係嗰句,阿爺可以任由香港自生自滅,但唔會比香港分裂出去。但香港人就不能睇住香港滅亡。

等佢地圍國家首腦,
睇下咩結果

唔港獨,基本不理。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-21 11:11 PM 發表
你同班人鬥, 咁樣即係亂港
等政府 / 黨處理

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-21 11:11 PM 發表

你根本係蝗屍扮咩啫!無可否認今次蝗屍大勝。

目的就是這樣

送子彈俾老美攻打習大大

引用:
唔洗決一生死咁嚴重, 上天總有安排.

引用:

冇用,佢哋會將所有人加到反中人數裡面

黑金用得七七八八

引用:
呢個時候要忍呀!!

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]