• 瀏覽: 47,656
  • 回覆: 329
  • 追帖: 1
+30

細路仔知道咩係逃犯條例?香港勝在有呢班香港媽媽

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2019-6-20 07:58 PM 發表

忠言通常逆耳

呢啲咪叫洗腦囉 。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-20 11:28 PM 發表
走啦, 香港好恐怖架
你話走咪走囉,唔係你又要行動升cup迫我走架啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-6-20 11:46 PM 發表
咁就arm啦。

香港係香港人嘅香港, 並唔適合中華人民共和國人

你邊日發覺自己需要自由、民主、公義、良知同人權, 你可以再返來。 ...
自「手無寸鐵」同埋「和平示威」,「行動升級」之後,我唔覺得你有呢啲野囉

提示: 違規內容已被屏蔽
有其父母必有其字,就等如教㑹有咁既神父就有咁既教徙,正仆街

呢D家長要教自己仔女,警察係衰人,以後唔好相信警察,有事發生都唔好報警求助,還有救人的Xⅹ叔叔都係,他會從高處推你落去的,還有大個咗離開香港,去美國,繼續追求民主夢想,在美國也可以象香港一樣示威自由,可以擲磚頭,可以自由衝去白宮。。。。。美國警察很友善的,唔會使用橡膠子彈的。

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2019-6-20 07:58 PM 發表

教到個仔咁, 將來俾個仔隊冧唔好問點解

咁細個都唔放過?
仆街民主

洗腦式教育,仲勁過共產黨

示威要認証。。。示威歷史,權利義務, 策略, 風險,管理,資金。。。。考核分等級,示威員, 示威師。。。

引用:
原帖由 胡言 於 2019-6-21 12:06 AM 發表
呢D家長要教自己仔女,警察係衰人,以後唔好相信警察,有事發生都唔好報警求助,還有救人的Xⅹ叔叔都係,他會從高處推你落去的,還有大個咗離開香港,去美國,繼續追求民主夢想,在美國也可以象香港一樣示威自由,可以擲磚頭,可以自由衝去白宮。。。。。美國警察很友善的,唔會使用橡膠子彈的。 ...
係真鎗實彈,唔射到你變蜜蜂竇唔會停😁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]