• 瀏覽: 52,958
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
+28
不認終需認

胡先生,你點解唔叫佢地掟三文治呢,咁咪告普通襲擊囖!

鬼拍後尾枕,自己承認掟🧱

我在小巴聽到收音機, 主持人追問佢2次呢個問題,條友仔問非所答,扯開話題, 滿口歪理。不過個台係雷霆881,乜商台都會有主持人彰顯公義嘅咩,我是唯一 一次聽到呢個台有主持人講返啲人話。

引用:
原帖由 moyy 於 2019-6-20 04:25 PM 發表
呢隻叫雞黨主席胡志偉真係傻撚左,撿控乜野罪都由你話事!
學監躉戴啫,指定控罪

引用:
原帖由 amenN 於 2019-6-20 05:34 PM 發表
我在小巴聽到收音機, 主持人追問佢2次呢個問題,條友仔問非所答,扯開話題, 滿口歪理。不過個台係雷霆881,乜商台都會有主持人彰顯公義嘅咩,我是唯一 一次聽到呢個台有主持人講返啲人話。 ...
佢心中無法治,口中講出妨礙司法公正說話,柒成咁,唔扯開話題就有鬼lu。

引用:
原帖由 qp08 於 2019-6-20 05:36 PM 發表

佢心中無法治,口中講出妨礙司法公正說話,柒成咁,唔扯開話題就有鬼lu。
https://www.youtube.com/watch?v=5goe-9GqNFI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2nTK49BEYj8SNN9wutv1cXtgzyCkU3V7HGnGzJpszwAQ_lNQkn-kWXh20

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2019-6-20 01:28 PM 發表
星島日報報道】民陣召集人岑子杰今日再次要求當局撤銷暴動定義,撤回對示威者的控罪。民主黨立法會議員胡志偉也認為,青年因涉嫌投擲磚塊等行為被捕,警方可改控普通襲擊等罪名。
另外,有大專學界學生會要求政府在今日內回應遊行市民的訴求,否則明日會在政府總部外發起集會。岑子杰早上出席一電台節目時指出,一旦學界發起包圍政總行動,民陣願意參與。
出席同一節目的胡志偉特別提醒學生及參與的市民,明日一旦包圍政總時 ...
有相有片影曬住都無事,咁就無天理了!!!不過只要佢夠惡真系可以為所欲為~~~

佢自己都有掟磚,蒙住面 但t shirt出賣了他

引用:
原帖由 big3624 於 2019-6-20 01:47 PM 發表
即係承認有掟磚啦!!!!!
班柒頭頂唔住好似傻普求饒攞

荒謬的建議!

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-6-20 02:01 PM 發表
咁強姦可唔可以改控非禮 ? 打刧銀行可唔可以改控偷竊 ? 殺人可唔可以改控傷人 ? 胡志偉議員
泛民主派違法達義,殺人到係為勢所逼。

引用:
原帖由 A燦哥 於 2019-6-20 05:41 PM 發表
暴徒
黃衛兵 的道理 千條萬緒,歸根結蒂,就是一句話:『掟磚無罪,造反有理。』

引用:
原帖由 moyy 於 2019-6-20 04:25 PM 發表
呢隻叫雞黨主席胡志偉真係傻撚左,撿控乜野罪都由你話事!
不如叫呢條趴街企喺度,我用磚扑你,睇吓警察告乜罪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]