• 瀏覽: 80,314
  • 回覆: 516
  • 追帖: 3
+43
引用:
原帖由 小本經營 於 2019-6-20 03:59 PM 發表
對付呢啲搞事阻塞港鐵人士,建議大家準備一支水,如果遇到咋暈或扮受傷既PK,大家一齊請佢飲水,一濕水實發老脾走人,尤其係少女,對大米濕哂,約隱約現,諗到都😘,最緊要係水唔係攻擊性武器,差人理唔到! ...
好提議

最重要警方要遊行唔得閒處理

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-20 01:00 PM 發表
行政長官林鄭月娥前日就《逃犯條例》修訂向市民道歉,民主派對此「不收貨」,六個大學大專學生會及學聯向林鄭月娥發最後通牒,要求今日傍晚五時前回應四大訴求,包括撤回修例草案、收回「6.12」暴動定性等,否則會升級抗爭行動,包括號召市民在明日包圍政府總部,以及支持市民自發的各種不合作運動,如阻塞港鐵。

港鐵九龍塘站約中午時分,有男子腳部被卡在列車與月台之間,致列車未能開出,有乘客質疑男子故意阻礙列車 ...
支持班暴徒做多d~等大家睇清楚真面目~

佢都唔知幾精,搵一隻腳卡住個車門,以防架車真係開行,應該有人教路

引用:
原帖由 mrimpossible 於 2019-6-20 01:09 PM 發表
老老實實,又一港鐵車長出事
你擺隻腳入去我驚走唔到出泥。
殘廢咗唔好賴政府嘞!抵9死嘅!

一跳軌可以癱瘓港鐵幾個鐘

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-20 01:00 PM 發表
行政長官林鄭月娥前日就《逃犯條例》修訂向市民道歉,民主派對此「不收貨」,六個大學大專學生會及學聯向林鄭月娥發最後通牒,要求今日傍晚五時前回應四大訴求,包括撤回修例草案、收回「6.12」暴動定性等,否則會升級抗爭行動,包括號召市民在明日包圍政府總部,以及支持市民自發的各種不合作運動,如阻塞港鐵。

港鐵九龍塘站約中午時分,有男子腳部被卡在列車與月台之間,致列車未能開出,有乘客質疑男子故意阻礙列車 ...
做埋 與民為敵事,做多d啦,厭少呀,未夠黑人憎

引用:
原帖由 小本經營 於 2019-6-20 03:59 PM 發表
對付呢啲搞事阻塞港鐵人士,建議大家準備一支水,如果遇到咋暈或扮受傷既PK,大家一齊請佢飲水,一濕水實發老脾走人,尤其係少女,對大米濕哂,約隱約現,諗到都😘,最緊要係水唔係攻擊性武器,差人理唔到! ...
呢個係好提議、但唔好祈禱望有大包米、港女有身材都食腦搵錢、點會做呢D下欄野

引用:

呢班人根本冇正常過
意料之內

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-20 01:24 PM 發表

呢班人幕後策劃嘛又係泛民政棍!E十個個唔想上身,全部在幕後策劃佔鐘及其他擾民策略。根本攪手都係泛民政棍!
理得佢係咩人指示, 俾我見到呢D, 一腳伸佢出去就得

我門一人伸一腳行動吧

金主要你放炸彈,你就玩埋啲小學雞玩意

斷左未 隻腳?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]