• 瀏覽: 35,709
  • 回覆: 240
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 浪人1997 於 2019-6-20 02:18 PM 發表

佢地會駁返你. 如果今日佢地唔出黎推返呢個政府. 唔推返大陸政權. 唔搞D 「正義」運動擾亂下社會. 你地D大人仲返工. 仲生活. 仲供樓養妻活兒黎做乜嘢?只要佢地目標達成. 以上所有嘢都會自然出現. 第日唔洗返工都全民派錢. 人人免費住私樓. 唔會俾大陸人分簿晒D資源. ...
哈哈,哈哈哈哈哈哈。

連公民責任都冇,仲講咩民主自由

佢地班友仔成日話阻塞港鐵,咪又係影響返香港人!
根本欺善怕惡!
佢地咁憎大陸,又唔見佢地夠膽攪都是港鐵的龍華線!

唔好放過班pk, 損人利己,阻住的話,除佢口罩,全程拍低!垃圾!!

原來所謂升級,就係阻人搭車,咁樣就係生死攸關一戰嘅反擊,呢班人真係快啲全部引渡去青山啦!!

垃圾想人支持,就唔好阻人搭車

改搭巴士便可以了.

癱瘓MTR
逼啲人行路返工返學
自動冇500幻人上街(遊)行(路)

YEAH
又WIN囉

遊行已完,惡法已暫緩,不支持不合作運動...

引用:
原帖由 浪人1997 於 2019-6-20 02:18 PM 發表

佢地會駁返你. 如果今日佢地唔出黎推返呢個政府. 唔推返大陸政權. 唔搞D 「正義」運動擾亂下社會. 你地D大人仲返工. 仲生活. 仲供樓養妻活兒黎做乜嘢?只要佢地目標達成. 以上所有嘢都會自然出現. 第日唔洗返工都全民派錢. 人人免費住私樓. 唔會俾大陸人分簿晒D資源. ...
呢d咪共產囉!口口聲聲反共,就是想自己組個其產黨獲利

支持跳車軌

一班失業失業人士想迫令全港市民罷工罷課  

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-6-20 12:47 PM 發表
大專學界要求政府明日下午5時前,回應包括撤回修訂逃犯條例等4項訴求,否則將行動升級,支持不合作運動,例如阻塞港鐵列車,港鐵回應時說,致力維持列車運作安全、順暢和舒適。港鐵明白部分人士想表達意見,但由於車站運作繁忙,因此呼籲公眾人士顧己及人,以免影響其他乘客。港鐵會密切留意各車站及車務情況,靈活調配人手,維持秩序。

無眼睇
返工交稅人真慘

新聞來源連結:
https://hk.news.yah ...
神憎鬼厭

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-6-20 12:47 PM 發表
大專學界要求政府明日下午5時前,回應包括撤回修訂逃犯條例等4項訴求,否則將行動升級,支持不合作運動,例如阻塞港鐵列車,港鐵回應時說,致力維持列車運作安全、順暢和舒適。港鐵明白部分人士想表達意見,但由於車站運作繁忙,因此呼籲公眾人士顧己及人,以免影響其他乘客。港鐵會密切留意各車站及車務情況,靈活調配人手,維持秩序。

無眼睇
返工交稅人真慘

新聞來源連結:
https://hk.news.yah ...
正一畜牲,勞煩警察替香港人盡情打

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]