• 瀏覽: 68,301
  • 回覆: 208
+4
33人妻爽死

人妻食免費餐,恭喜!恭喜!

唔洗講咁遠,執屍,你估香港少咩!
不過政府叫人飲少d,又會比人鬧。

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-6-20 09:10 AM 發表

咁要攞單程証先安全喎,或者本身係有身份證,大家知點做啦
來香港,可能只有南亞人士肯食。

引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2019-6-20 06:39 AM 發表

肥佬泥又出動!
你都中曬毒啦, 日日睇

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 03:30 AM 發表
一時疏忽,隨時鑄成大錯!四川成都的33歲人妻上周二(11日)飲醉酒回到家門口,一度大喊女兒開門,而在家中丈夫聽到妻子的喊聲,下樓打開了大門後就沒有在意。豈料,妻子醉倒在門外時,疑遭一名陌生男子拖走到竹林搶劫性侵。1小時後,10歲女兒在竹林發現衣衫不整的母親已失去知覺。竹林距離家門口,只有不到10米的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...
留主冇老,

禁女飲酒更多港男識唔到女,你食自己吧啦

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-6-20 09:10 AM 發表

咁要攞單程証先安全喎,或者本身係有身份證,大家知點做啦
永久居民不可引渡,香港一直係安全港

毒果:好撚好笑既故仔

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 03:30 AM 發表
一時疏忽,隨時鑄成大錯!四川成都的33歲人妻上周二(11日)飲醉酒回到家門口,一度大喊女兒開門,而在家中丈夫聽到妻子的喊聲,下樓打開了大門後就沒有在意。豈料,妻子醉倒在門外時,疑遭一名陌生男子拖走到竹林搶劫性侵。1小時後,10歲女兒在竹林發現衣衫不整的母親已失去知覺。竹林距離家門口,只有不到10米的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...
其實無所謂啦!呢個世界乜人都有,愛香港既人吾代表吾認同中國,親中既人吾代表係五毛,反正中國亦都係到進步緊,等到全國人民都均富,就好似台灣一樣,一黨專政,國家富強之前,先係威權時代,國家穩定,生活改善,人民先對政府有更加多既要求,呢個係必經階段,沒有威權時代,國家又不穩定,如何發展?中國城市裡面,只有沿海城市既人先富起來,包括香港在內,現在中央政府正向大西北方向發展,我地只係出世得早,所以先有咁多不滿,或者下一代就會好好多了。

引用:
原帖由 香江人 於 2019-6-20 09:26 AM 發表

來香港,可能只有南亞人士肯食。
原來係一條龍服務,外地犯法來香港再難民聲請,嘩有晒前文後理喎

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-6-20 06:33 AM 發表
所以我成日覺得女性不應該飲酒應該用法例禁止女女飲酒😱😱😱😱😱

其實香港有法例禁止係公眾地方醉酒,不過唔會執行,而且罰款額低到笑死你

任何人被發現在公眾地方醉酒,或在根據任何與酒牌有關的條例而領有牌照的處所內醉酒,均可處罰款$50。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]