• 瀏覽: 68,274
  • 回覆: 208
+4
竹林深處強姦

姦刧啫,條女可能好enjoy
咁都算新閒?

引用:
原帖由 新兵 於 2019-6-20 06:39 AM 發表
大陸是最安全的
要看多少線城市,你知嘛,內地三四線城市多半都是不安全的

大陸十幾億人口,要挖呢啲新聞一定挖倒

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-6-20 08:32 AM 發表

要看多少線城市,你知嘛,內地三四線城市多半都是不安全的
外省你去過未,三四線市啲人好like

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 03:30 AM 發表
一時疏忽,隨時鑄成大錯!四川成都的33歲人妻上周二(11日)飲醉酒回到家門口,一度大喊女兒開門,而在家中丈夫聽到妻子的喊聲,下樓打開了大門後就沒有在意。豈料,妻子醉倒在門外時,疑遭一名陌生男子拖走到竹林搶劫性侵。1小時後,10歲女兒在竹林發現衣衫不整的母親已失去知覺。竹林距離家門口,只有不到10米的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...
政治short 上腦,又係公屋牛工無尊嚴的低下層發洩post

中國係冇老強的,和諧社會點生咁事?

兩公婆關係唔會好得去邊

咁都執到屍

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-6-20 07:47 AM 發表

走來香港佢拉你唔到
可拉,驅逐出境

引用:
原帖由 動物投資者 於 2019-6-20 09:06 AM 發表

可拉,驅逐出境
咁要攞單程証先安全喎,或者本身係有身份證,大家知點做啦

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2019-6-20 06:47 AM 發表

女性飲醉酒是危險的!
動新聞都剷咗 已經唔係一份市民普通用 消磨時間 報紙

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 03:30 AM 發表
一時疏忽,隨時鑄成大錯!四川成都的33歲人妻上周二(11日)飲醉酒回到家門口,一度大喊女兒開門,而在家中丈夫聽到妻子的喊聲,下樓打開了大門後就沒有在意。豈料,妻子醉倒在門外時,疑遭一名陌生男子拖走到竹林搶劫性侵。1小時後,10歲女兒在竹林發現衣衫不整的母親已失去知覺。竹林距離家門口,只有不到10米的...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper ...
先唔理真假,其實我想問點解記者可以先過差人同事主屋企人到現埸映到事主衣衫不整重瞓喺地下嘅相嘅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]