• 瀏覽: 31,202
  • 回覆: 161
+6
此時此刻搞啲咁樣嘅民調,擺明係對林鄭落井下石啦!連董伯伯都想佢死!

我原本都以為香討星期三公投會問大家想唔想林鄭辭職添!

特首林鄭月娥昨日(18日)就《逃犯條例》修訂草案引起的風波親口向市民致歉,由全國政協副主席、前特首董建華成立的評論網站「思考香港」,昨日因應林鄭道歉以及暫緩修例,於facebook專頁上發起民調,讓市民表態會否支持林鄭留任及未來3年繼續施政,投票今日(19日)下午4時結束,有七成六人反對林鄭續任特首。

思考香港由昨日(18日)下午5時發起民調,投票活動於今日(19日)結束,一共有16.6萬人表態。結果顯示,不支持林鄭月娥留任的人高達76%,支持比例只有24%,即逾12萬人反對林鄭繼續出任特首。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/342450/逃犯條例-董建華牽頭網媒設民調-逾七成人反對林鄭續任特首

又要做假

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-6-19 09:03 PM 發表
又要做假
連董伯伯有份搞的傳媒你都不相信嗎?太過份了!

中國唔係咁賤呀
林鄭月娥對中國都算鞠躬盡瘁啦
真係想捧返鼠面出嚟做特首?

林鄭都好難再做落去

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-19 09:05 PM 發表

連董伯伯有份搞的傳媒你都不相信嗎?太過份了!
梁振英林鄭都係佢捧上黎,香港欠老懵懂?

林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-19 09:16 PM 發表
林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由
長者綜緩60歲升到65歲,一地兩檢,算唔算?

依家個個都睇清楚政府班官點做野,玩大撕裂管治濫權,香港人藍黃互片甘多年,今次一齊回頭睇下,原來政府已經變成甘……

孤寒症苦7千憶守財奴,施捨4千左計右算肉 L 酸酸,等到倒台都未收到錢,施症乞人憎

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-19 09:12 PM 發表
情況有d詭異
咁順灘?
可能林鄭是鬼,連董伯伯都不滿。

鍵盤戰士去哂邊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]