• 瀏覽: 31,201
  • 回覆: 9
+6
此時此刻搞啲咁樣嘅民調,擺明係對林鄭落井下石啦!連董伯伯都想佢死!

我原本都以為香討星期三公投會問大家想唔想林鄭辭職添!

特首林鄭月娥昨日(18日)就《逃犯條例》修訂草案引起的風波親口向市民致歉,由全國政協副主席、前特首董建華成立的評論網站「思考香港」,昨日因應林鄭道歉以及暫緩修例,於facebook專頁上發起民調,讓市民表態會否支持林鄭留任及未來3年繼續施政,投票今日(19日)下午4時結束,有七成六人反對林鄭續任特首。

思考香港由昨日(18日)下午5時發起民調,投票活動於今日(19日)結束,一共有16.6萬人表態。結果顯示,不支持林鄭月娥留任的人高達76%,支持比例只有24%,即逾12萬人反對林鄭繼續出任特首。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/342450/逃犯條例-董建華牽頭網媒設民調-逾七成人反對林鄭續任特首

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-6-19 09:03 PM 發表
又要做假
連董伯伯有份搞的傳媒你都不相信嗎?太過份了!

引用:
原帖由 ultane 於 2019-6-20 12:55 AM 發表
董建華落台 曾蔭權上任嗰陣 啲人就鬧佢衰過董建華 到梁振英上任 啲人又話佢衰過曾蔭權 到林鄭上任 啲人又話衰過梁振英。
其實大家有冇諗過 根本邊個上任都係一樣 反對派都係話佢衰過上一任 然後大做文章 呢個係佢哋嘅宗旨同工作 所以邊個落台邊個上任 根本就嘥氣 之後個故事都係一樣。
我都係嗰句 一國兩制確係唔work 因為需要太多嘢配合 去平衡兩個唔同製度 任你點努力做都一定有另一面反對 所以香港一係 ...
唔係咁點稱得上係反對派呀!

响外國咪一樣,反對派鬧執政派無能,到了反對派當選變新的執政派,新的反對派又鬧佢無能!不停地循環!

只不過在香港立法會不公平的選舉制度之下,反對派永遠是反對派,唯有一直鬧落去囉!

引用:
原帖由 新界巨子 於 2019-6-20 01:02 AM 發表
我好肯定hko1 係走狗報
冇錯!佢老闆于品海已被公認為習派走狗,佢旗下另一傳媒多維新聞更加明顯地捧習!

引用:
原帖由 東方肥肥手背 於 2019-6-20 01:02 AM 發表
咁下屆三個候選人力戰奶媽連任
1.董伯伯
2.煲呔
3.689
4.奶媽
你漏左狼英嗎?特登漏㗎?

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 01:16 AM 發表

「明日大愚」係老懵懂的掠水project
沉日孖潤腸話要押後撥款審批,所以佢即刻要打殘777
阻人發達猶如殺人父母!

引用:
原帖由 spy12 於 2019-6-20 01:17 AM 發表
林鄭呢幾年既政策全部都係亂來,未考慮好就強行推出但之後冇耐後就要局住收回,例如三隧分流、長者綜援

cut長者綜援時已經玩左建制派一次,然後話係當時佢地批既 ...
好多政策唔止反對派反對,連建制都覺得撐佢會搞死自己,結果建制今次終於食到應一應了!

引用:
原帖由 東方肥肥手背 於 2019-6-20 09:19 AM 發表

689咪係
係我睇錯左

引用:
原帖由 白cat 於 2019-6-20 10:17 AM 發表

支持領先, 投票就繼續, 不支持領先, 就急急移走, 然後靜雞雞搵其他平台再投過, 呢d咪係指鹿為馬式既民調囉!
所以我從來不信民調,太容易做假了,亦太容易屈人造假

引用:
原帖由 jjjyyyyy 於 2019-6-20 10:21 AM 發表

'
''
'
'
香港只有兩類

一係人

一係共狗   
還一類是香港本地的舐共走狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]