• 瀏覽: 31,229
  • 回覆: 161
+6
引用:
原帖由 紹敏 於 2019-6-20 01:32 AM 發表
有一刻真係會諗,如果得返777&689揀,大家會揀邊個
689明刀明槍,777內裏Open,兩個都唔要。

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-19 08:59 PM 發表
此時此刻搞啲咁樣嘅民調,擺明係對林鄭落井下石啦!連董伯伯都想佢死!

我原本都以為香討星期三公投會問大家想唔想林鄭辭職添!

9810207 9810208

特首林鄭月娥昨日(18日)就《逃犯條例》修訂草案引起的風波親口向市民致歉,由全國政協副主席、前特首董建華成立的評論網站「思考香港」,昨日因應林鄭道歉以及暫緩修例,於facebook ...

全部人都作反了

引用:
原帖由 新界巨子 於 2019-6-20 01:02 AM 發表
我好肯定hko1 係走狗報
冇錯!佢老闆于品海已被公認為習派走狗,佢旗下另一傳媒多維新聞更加明顯地捧習!

引用:
原帖由 東方肥肥手背 於 2019-6-20 01:02 AM 發表
咁下屆三個候選人力戰奶媽連任
1.董伯伯
2.煲呔
3.689
4.奶媽
你漏左狼英嗎?特登漏㗎?

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-20 01:16 AM 發表

「明日大愚」係老懵懂的掠水project
沉日孖潤腸話要押後撥款審批,所以佢即刻要打殘777
阻人發達猶如殺人父母!

引用:
原帖由 spy12 於 2019-6-20 01:17 AM 發表
林鄭呢幾年既政策全部都係亂來,未考慮好就強行推出但之後冇耐後就要局住收回,例如三隧分流、長者綜援

cut長者綜援時已經玩左建制派一次,然後話係當時佢地批既 ...
好多政策唔止反對派反對,連建制都覺得撐佢會搞死自己,結果建制今次終於食到應一應了!

擺明靠害啫...
連偏建制網站都咁多人反...

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-20 01:47 AM 發表

冇錯!佢老闆于品海已被公認為習派走狗,佢旗下另一傳媒多維新聞更加明顯地捧習!
真係

狗咬狗

https://m.weibo.cn/detail/43827244怎能不支持逃犯條例?

我在我節目夜問打權,連續三天,揭開香港逃犯條例的真相。
太多人不誠實。
把謊話說1000遍,來騙想被騙的人。

香港修改逃犯條例,沒毛病!
讓在大陸,台灣,澳門犯了殺人,強暴,劫機等37項罪刑,然後逃亡香港的人,可以被引渡回犯罪地審判。
錯在哪裡?

決定可否引渡的權力,從立法會改成法庭,跟全世界一致。
把決定引渡與否的權力,從政治人物手裡,回歸法官,請問錯在哪裡?
而且是香港的法官決定。
香港特首只有請求權。
決定權可是100%在香港的法官手裡。
全世界哪個國家不是由法官決定?

不修改,是要讓香港人可以到北京,上海,台灣殺人放火姦淫擄掠,都不必受法律制裁?

37條允許引渡的罪名,都是萬國公罪。性侵,謀殺,不用引渡?
沒有跟言論,民主,示威,出版示威有關的罪。

連電腦犯罪,內線交易,都排除在這個條例的修訂了。
可以爽犯罪,免引渡。
這樣還不夠?
還不行?

跟2014年的台灣的反服貿一樣。
其實就是反中。
其實就是人一獨,腦就殘。
其實就是外國勢力。

請問條文到底錯在哪裡? 
哪個條文說你在台灣香港的網路罵中共,會被引渡到北京判刑?

心盲了便不能接受事實,只能依靠幻想去鬥爭😏😏😏

靠害咩...
而家連撐開佢既都罵林鄭軟弱,林鄭落台啦....

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-19 08:59 PM 發表
此時此刻搞啲咁樣嘅民調,擺明係對林鄭落井下石啦!連董伯伯都想佢死!

我原本都以為香討星期三公投會問大家想唔想林鄭辭職添!

9810207 9810208

特首林鄭月娥昨日(18日)就《逃犯條例》修訂草案引起的風波親口向市民致歉,由全國政協副主席、前特首董建華成立的評論網站「思考香港」,昨日因應林鄭道歉以及暫緩修例,於facebook ...
以為搞個民調幫到手,點知俾人收左皮! 無那那打多柒婆一棍,真係豬隊友! on9 董建華! 自己搞鳩政府! 😆😆😆

假假

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]