• 瀏覽: 31,243
  • 回覆: 161
+6
㭍婆兩面不是人、日本郵船遲早丸!走啦八婆抵俾麥大媽冇鳩都要屌妳老母!

派4千條廢柴幾時落台

尾狗無間道林鄭,快快落台

林鄭呢幾年既政策全部都係亂來,未考慮好就強行推出但之後冇耐後就要局住收回,例如三隧分流、長者綜援

cut長者綜援時已經玩左建制派一次,然後話係當時佢地批既

https://www.thinkhk.com/article/2019-06/19/34947.html

就係有班仆街做假,本來67%大比數支持。突然唔同

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-19 09:16 PM 發表
林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由
唔係掛,你估佢神仙...

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-19 10:26 PM 發表
其實任何一個民調,結果都係一様!而家比佢繼續捱埋餘下三年任期,市民都好難頂,若比佢繼續連任,市民暴動都似!
已經暴左動,不過D人死口唔認姐

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-19 09:16 PM 發表
林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由
cut長者綜援算唔算

引用:
原帖由 ultane 於 2019-6-20 12:55 AM 發表
董建華落台 曾蔭權上任嗰陣 啲人就鬧佢衰過董建華 到梁振英上任 啲人又話佢衰過曾蔭權 到林鄭上任 啲人又話衰過梁振英。
其實大家有冇諗過 根本邊個上任都係一樣 反對派都係話佢衰過上一任 然後大做文章 呢個係佢哋嘅宗旨同工作 所以邊個落台邊個上任 根本就嘥氣 之後個故事都係一樣。
我都係嗰句 一國兩制確係唔work 因為需要太多嘢配合 去平衡兩個唔同製度 任你點努力做都一定有另一面反對 所以香港一係 ...
唔係咁點稱得上係反對派呀!

响外國咪一樣,反對派鬧執政派無能,到了反對派當選變新的執政派,新的反對派又鬧佢無能!不停地循環!

只不過在香港立法會不公平的選舉制度之下,反對派永遠是反對派,唯有一直鬧落去囉!

https://www.thinkhk.com/article/2019-06/19/34947.html

有人做假令民意倒轉

有一刻真係會諗,如果得返777&689揀,大家會揀邊個

$4000幾時有啊~~~~
女人做官真係垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]