• 瀏覽: 31,233
  • 回覆: 161
+6
引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-19 09:16 PM 發表
林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由
無料就下台...

根本無本事做大將, 無本事領導香港...

唔好忘記佢推個波比警察, 痴痴地...

做佢下屬, 自求多福. .

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-19 08:59 PM 發表
此時此刻搞啲咁樣嘅民調,擺明係對林鄭落井下石啦!連董伯伯都想佢死!

我原本都以為香討星期三公投會問大家想唔想林鄭辭職添!

特首林鄭月娥昨日(18日)就《逃犯條例》修訂草案引起的風波親口向市民致歉,由全國政協副主席、前特首董建華成立的評論網站「思考香港」,昨日因應林鄭道歉以及暫緩修例,於facebook專頁上發起民調,讓市民表態會否 ...
如果香港仲係咁搞法逢中必反,中央隨時將下一張合約水電大幅加價,出口到香港嘅產品同食物加關稅,到時經濟一定受到打擊。

賣港賣到眼盲心歹毒!!
家陣全部主流民意都係要含淨蛾下台 !

引用:
原帖由 rest 於 2019-6-19 10:30 PM 發表

絕對有
我唸就冇禁複雜
林可能係黃心藍皮
阿爺都可能吾知
正確係無心藍皮

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2019-6-20 12:05 AM 發表

係架, 個FB平日都無乜人參與討論
重要冇咩宣傳都甘多人去投

引用:
原帖由 notsoserious 於 2019-6-20 12:27 AM 發表

許志安?
只覺得唔應該對林鄭月娥再苛責。親中國人士唔好跟佢切割。一方面要應酬中國,另一方面又要服務香港人,工作真係好不容易。

你全家

有一班完全唔關事既官員例如梁特,董伯伯係度落井下石,葉劉就做到出晒面,呢班人先係賣港賊

葉劉做囉

元老會?

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-19 09:16 PM 發表
林鄭上台後對民生既事真係冇乜理部過 想幫佢都搵唔到理由
專做埋啲濕碎野迎合小眾,日曰無飲管,家電垃圾回收都是擾民,好在劏魚要電暈先劏叫停,否則真係多得佢唔少!

派咗幾十億俾教育界,都唔知用左去邊,反而依家俾人反翻轉頭!

林鄭,只要你真係走入年青人諗法,將會是個真係為香港做到嘢嘅特首特,施政都要睇民情,快給年青人一點希望的機會,希望你做得到

繼續施政與續任分別很大,董生已表明立場了?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]