• 瀏覽: 31,225
  • 回覆: 161
+6
引用:
原帖由 rest 於 2019-6-19 09:47 PM 發表
睇下呢個ching分柝(轉載)

建議建制同林鄭切割, 我直覺林有d吾妥

記吾記得林被問及幾時立23條, 佢一直話要有共識

但呢條逃返條例比23條仲要辣, 佢又點解一意孤行?

而佢比建制鬧證明呢個吾系阿爺指令, 佢點解要咁做?

再睇番佢一做特首即向泛民獻媚, 特別係撥左好多錢去教育界

我懷疑林極可能係美國間諜, g20開會前搞大龍鳳

又或者跟本同犯民係度夾埋 ...
林鄭當初話要同犯民大和解

就好似D好天真嘅女仔

以為用愛就可以縛實D渣男

以為用最大負出就可以令花花漢對佢從一而終

希望林鄭今次吸取到教訓啦

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-6-19 11:50 PM 發表
搵曾權權做特首,因為佢做無遊行無大鑊野
因為佢黃皮黃心

引用:
原帖由 cwwan 於 2019-6-20 06:47 AM 發表

fb多數是年青"才俊"玩.
家下基本係30以上先玩,連90後都小玩,更何況00後,後生既係玩IG。

引用:
原帖由 DonaldGood 於 2019-6-19 09:12 PM 發表
情況有d詭異
咁順灘?
吹吓風先,阿爺跟住就順應民意,叫 777 返屋企照顧佢一家大細

引用:
原帖由 rest 於 2019-6-20 10:38 AM 發表
睇下呢個ching分柝(轉載)

建議建制同林鄭切割, 我直覺林有d吾妥

記吾記得林被問及幾時立23條, 佢一直話要有共識

但呢條逃返條例比23條仲要辣, 佢又點解一意孤行?

而佢比建制鬧證明呢個吾系阿爺指令, 佢點解要咁做?

再睇番佢一做特首即向泛民獻媚, 特別係撥左好多錢去教育界

我懷疑林極可能係美國間諜, g20開會前搞大龍鳳

又或者跟本同犯民係度夾埋 ...
我都有諗過,好似689咁冷處理佔中,拖死佢,甚至由得佢佔據立法會.點解有前人例子唔學?北京、建制睇錯人?

開口評為暴動害死人,為一個不能引渡的疑犯,而用兇殘手段對向人民,到底是甚麼的人?
明天
6月21日

十六萬就真係啱數嘞 成日作大十倍人數

不是港大, 毛何以堪

引用:
原帖由 鍾無豔 於 2019-6-20 10:36 AM 發表

係我睇錯左
唔緊要啦
而家社會咁緊張
輕鬆吓咪幾好

董生都要玩林鄭

把握良機退休下台享清福!!!
含淨毒蛾陷家都係時候認祖歸宗喇!!!

轉貼:British Citizenship to be revoked from Carrie Lam's ( 林鄭月娥 ) family.

http://chng.it/fv9gCH9BM2

引用:
原帖由 20168 於 2019-6-20 02:54 PM 發表
開口評為暴動害死人,為一個不能引渡的疑犯,而用兇殘手段對向人民,到底是甚麼的人?
明天
6月21日
由條例件事發展到依家都唔肯負責落台,睇返逃犯條例賦予特首幾大權力就解釋哂所有原因,依家就留戀權力唔肯走不停卸波

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]