• 瀏覽: 117,783
  • 回覆: 657
  • 追帖: 4
+55
引用:
原帖由 cdrom72 於 2019-6-19 06:15 PM 發表
個FB響佢跣低嗰日關咗。過咗咁多日突然開番,有咁多新料。乜人操作嘅呢?原來做倫敦金老千係正人君子,真係世界變了。
成班人打差佬都自圓其說無暴力,只和平遊行啦

引用:
原帖由 今天的事今晚做 於 2019-6-19 05:47 PM 發表

報紙佬最鍾意用呢招,乜嘢經濟支柱、好爸爸、孝順仔嚟呃人捐獻
說出了重點係捐獻

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2019-6-19 05:21 PM 發表
同時他亦關注內地山區兒童教育問題,協助籌款在湖南建設希望小學,並到當地見證學校竣工,他曾表示:

「為山區小朋友出一分綿力,為祖國的下一代付出,要成為中國的新棟樑喔。」
DLLM,如果真係咁關心大陸,點會做黃衛兵呀仆你個街 ...
如果班友,有正常分析都唔會信,出得又痕個咋本身都低智架喇,十零廿歲講真有邊個比中國的害過?淨係識遊花園打卡,搞革命會流血死人,無,到時真係流曬血死曬人,就會搵阿媽阿爸救命。成班都低能兒童。

希望好事陸續來

引用:
原帖由 anglelinyuen315 於 2019-6-19 05:21 PM 發表
同時他亦關注內地山區兒童教育問題,協助籌款在湖南建設希望小學,並到當地見證學校竣工,他曾表示:

「為山區小朋友出一分綿力,為祖國的下一代付出,要成為中國的新棟樑喔。」
DLLM,如果真係咁關心大陸,點會做黃衛兵呀仆你個街 ...
有個反智例子:
多年前,項明生為小母牛大使,
有次隨隊回老家四川,
佢喺專欄話今次返去,係關心小朋友教育,
並對當地小朋友講:「你哋要比心機讀書,
如果唔係,就要做農夫呢啲咁低賤嘅工作」

又想漂白呢d柒頭

明明係倫敦金騙徒
家下變左愛心男

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-6-19 05:28 PM 發表

班奴才,走狗一味去抹黑人,卑鄙,無恥的狗雜種
事實擺在眼前淨係識講廢話有乜意思呀唔啱聽就當人係雜種。你嘅民主就係你係主其他人就係民,仲衰過文革嘅紅衛兵。是非不分仲覺得自己高尚人生。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-19 04:47 PM 發表

原來實情係咁既,睇黎有人幫佢 UPDATE FB 漂白
司馬昭之心

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2019-6-19 06:16 PM 發表
做義工 同 犯罪有咩衝突 ? 唔明 ?
梗係有關係
早排嗰個,幫南亞裔做嘢嗰個義工定係社工,咪又係搞細路女

引用:
原帖由 颱風小子 於 2019-6-19 06:16 PM 發表
早唔講,遲唔講?
有好多有錢人,都做好多善事,係咪就代表他係好人?
好多人冇做善事,係咪就代表佢係壞人?
我只知道可能同姓鄺有關,可能同倫敦金有關
講真,我都賣過旗,損過不少次錢,做過義工,咁我講我係好人你係咪就信? ...
我可以代深黃色人士答你

你肯定係西人。

唔支持反對派搞遊行搞暴動掟磚打差人嘅,
全部都係閪人。

Who cares ?

終於諗好故仔喇....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]