• 瀏覽: 117,804
  • 回覆: 657
  • 追帖: 4
+55
引用:
原帖由 曳曳型男 於 2019-6-19 04:46 PM 發表

被形容為「反送中烈士」、在太古廣場掛橫額抗議期間墮斃的男子Marco身份曝光,其Facebook被轉為紀念帳戶,細看Marco的Facebook,滿是他多年來經常做義工,向長者派米、助養兒童、為山區兒童建學校等行善的經歷,有數十名好友留言悼念,均盼他可以早日安息。

上周六(15日)在太古廣場墮斃的「黃衣人」35歲姓梁男子Marco,近日其Facebook帳戶已由親屬或密友設成「紀念帳戶 ...
又話倫敦金案罪犯?邊様真?

自殺都比人放上神枱。
而無人出黎叫反修例者勿太激進做傻事。
我不是說他底死,只是想講命得一條,佢都有父母親朋好友,而家載上光環又如何,只留下傷心父母。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-19 04:47 PM 發表

原來實情係咁既,睇黎有人幫佢 UPDATE FB 漂白
報紙佬最鍾意用呢招,乜嘢經濟支柱、好爸爸、孝順仔嚟呃人捐獻

政棍又負責形象工程票白
又冇話一星期至少拖亞婆過馬路一次、有勞工假期吾止

好多神父都好有愛心,每日幫助無數世間迷途羔羊,特別是兒童,為了兒童性需要,咁願獻出自己身體

做咁多好事都保佢唔住😭

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-6-19 05:44 PM 發表

又話倫敦金案罪犯?邊様真?
係好人來架..

咁都噏得出,死就死遠啲,要跳就一早跳,唔好連累消防

Diu你啦,人死咗你作乜都得啦

引用:
原帖由 今天的事今晚做 於 2019-6-19 05:47 PM 發表

報紙佬最鍾意用呢招,乜嘢經濟支柱、好爸爸、孝順仔嚟呃人捐獻
捐晒身家俾泛民啦!

我聽緊商台,有位小姐形容遊行人有“乾”環😐

咁即係話反對派利誘一個杰青為其塾屍底,成功用金錢蒙閉他人,無論身份背景係市民或議員都可以用錢收買。有志從事呢方面嘅人包括中箭都已ready好,只等人地buy你。

rest in pieces 

引用:
原帖由 曳曳型男 於 2019-6-19 04:46 PM 發表

被形容為「反送中烈士」、在太古廣場掛橫額抗議期間墮斃的男子Marco身份曝光,其Facebook被轉為紀念帳戶,細看Marco的Facebook,滿是他多年來經常做義工,向長者派米、助養兒童、為山區兒童建學校等行善的經歷,有數十名好友留言悼念,均盼他可以早日安息。

上周六(15日)在太古廣場墮斃的「黃衣人」35歲姓梁男子Marco,近日其Facebook帳戶已由親屬或密友設成「紀念帳戶 ...
咁又點?跌死係佢on9,做乜屈政府?

絕對係好人啦..

附件

下載 (5).jpg(13.23 KB)

下載 (5).jpg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]