• 瀏覽: 60,953
  • 回覆: 273
+11
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-19 04:18 PM 發表
(轉載網民評論)
。。。當年嗰位林老師
向警察爆粗,之後承受巨大壓力
連份工都冇埋,就係拜你哋班PK土共所賜
好啦,終於風水輪流轉啦!真係俾我深深感受到所謂君子報仇十年未晚。。。

真係風水輪流轉囉! ...
柒婆都夠膽屌, 買板唔知定, 西環開句聲就大把張華峰陸續出現!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-19 04:18 PM 發表
(轉載網民評論)
。。。當年嗰位林老師
向警察爆粗,之後承受巨大壓力
連份工都冇埋,就係拜你哋班PK土共所賜
好啦,終於風水輪流轉啦!真係俾我深深感受到所謂君子報仇十年未晚。。。

真係風水輪流轉囉! ...
誤導,淋餵屎都無被炒喎。

當日蘋果報導,成班盲毛鍵盤戰士話老作

當面小一次777,我答應比票佢!

引用:
原帖由 HYDERMD 於 2019-6-19 04:25 PM 發表
當面小一次777,我答應比票佢!
點當面? 係咪用假j?

引用:
原帖由 stp571 於 2019-6-19 04:22 PM 發表
當日蘋果報導,成班盲毛鍵盤戰士話老作
盲毛即刻龜縮la !

睇商台新聞爆出黎 有錄音呀

娟娟I must vote you out

可能張華峰特登爆大wok, 等市民消消氣,少d人再插林鄭,用心良苦

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-19 03:59 PM 發表
政府修訂《逃犯條例》除了惹起巨大社會紛爭外,在建制派內部亦引發小風波。特首林鄭月娥於上周六(15日)中午在禮賓府與建制派議員會面,有傳媒事後報道,林鄭早在中午的會面時已經向建制派議員預告將會暫緩修訂,惟多名建制派議員紛紛表達不滿,有傳工聯會麥美娟怒斥林鄭強硬推動修例,令建制派殃及池魚,更以粗言穢語質問林鄭,她今日則以「不便透露會議內容」拒絕承認。不過,一段疑似金融服務界立法會議員張華峯在監警會會議 ...
麥美娟D粗口幾勁渦???

大家意見唔同講幾句粗口發泄下

麥美娟都幾燥,民主黨魁胡志偉係立法會都鬧林鄭:你唔死都冇用呀八婆!

https://www.hk01.com/政情/327017/答問會-胡志偉被逐-罕發火轟林鄭-你唔死都冇用呀八婆

又吊得幾劬力喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]