帶磚生圍政總,好不安


引用 TOP

被引用(14)
有啲X街有鎗添,仲要成身黑色無記認


而家d戴帶磚生真係好x恐怖呀!


引用 被引用(7) TOP

帶磚生好勁㗎?


引用 TOP

點會不安,我好開心見到呢 d廢物去衝,蠢過隻豬俾政棍利用,抵佢坐監,等睇大學生為民主頭破血流,政棍扮憤怒上電視哭訴政府冷血,但轉頭返屋企數銀紙再籌劃又上街。


引用 被引用(1) TOP

抹黑!


引用 被引用(1) TOP

點解一直都拉唔到暴徒係十優生
就証明師兄形容得冇錯 佢哋係帶磚生



引用 TOP

警方請保持中立


引用 被引用(1) TOP

青年"才俊"明顯是追打落水鵝,直至沉在維多利亞港水底為止.


引用 TOP

笑左添


引用 TOP

警方請調較一下帶磚生


引用 TOP

手無寸鐵既帶磚學生圍政總…

買定花生等睇「和平示威」



引用 TOP

不要暴力


引用 TOP

時時話 5 人暴動, 點解要燒成150粒崔淚煙咁多,其實好多人暴動,只不過走咗,拉唔到咋!當我哋元盲㗎


引用 TOP

帶磚牲好恐怖


引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。