[本港新聞評論] 【逃犯條例】大專學生會設「死線」明午5時撤修例 否則抗爭升級圍政總

引用:
原帖由 big3624 於 2019-6-19 03:43 PM 發表

任鳩佢地玩啦!!!!
鐘意殺人放火,打家劫舍,到時市民就可以認識暴民真面目!!!
周五(21日)及下周三(26日)將分別會有明日大嶼前期撥款及國歌法討論,政棍又有機會煽動示威者可以再發起抗爭,或會重演6月12日的衝擊事件!!! ...

……重有嚟緊7.1.將會係“港毒”派聚焦所在 大曬冷!政棍必傾盡一煲反轉香港 !!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 pippen3333 於 2019-6-19 04:05 PM 發表

籌款機會何其多。
今次泛民一定有風駛盡利
今年泛民捐款箱眾籌大豐收

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-19 04:28 PM 發表

環遊世界三個圈都仲有找。
唔通搞亂示威發大財 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-19 04:38 PM 發表

唔使借口㗎!
我哋盲反一定配合嘅!

唔搞亂示威點發大財 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-6-19 04:55 PM 發表

廢青未識建設同貢獻社會就想破壞佢,妄想 !
搏出位後參選做議員 ???

引用:
原帖由 qp08 於 2019-6-19 05:04 PM 發表

有尾國升學,有得國庇護,吸引死班大磚生啦!
情況再蔓延香港會進入政棍乞衣大革命中 :
1) 同學朋友間不能有相反的立場,否則會被背後舉報及標籤,再正面群起批鬥及孤立。
2) 校園老師不能有相反的立場,否則會被黃衛兵背後舉報及標籤,再正面群起批鬥, 學校變成一言堂,黃衛兵就無法無天。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-19 06:21 PM 發表

今次準備話夠300萬人囉。
唔係話準備籌夠 300萬黑金 ???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 deepsea.keung 於 2019-6-19 08:46 PM 發表

的$分到好散好亂唔易跟
所以佢地更無法無天
漢奸政棍越出位越搏果d,坐享其成收政治獻金最多 !!
正所謂(精)人出囗, 笨人出手,叫人衝,自己鬆。。。。。

引用:
原帖由 wai2408 於 2019-6-20 04:21 PM 發表

屌 仆街學生讀你既書啦 識唔識咩叫見好就收 阻塞港鐵係為乜 林鄭都跪撚左道歉啦仲要D乜 真係成班豬隊友...浪費左人地2百萬和平上街市民既努力
魔鬼  撒旦  大遊行

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。