• 瀏覽: 174,059
  • 回覆: 1,260
  • 追帖: 3
+82
香港個幾間大學好似已經變身成黑社會堂口

浸記香堂
中大香堂
江大香堂…等等

各堂大佬全部聽命於泛記總壇大佬,泛記總壇又聽命於美佬總壇 cia。

引用:
原帖由 estateman 於 2019-6-19 09:18 PM 發表
黃狗迅速漫延,政棍、妓協傳媒糸黑手之一
繼續坐大控制香港政府吧⋯⋯
直接同中央對話
建議習總直接到龍和道自治區同學生對話🤭

引用:
原帖由 大力仔仔 於 2019-6-19 09:33 PM 發表

👍👍👍👍👍但可惜你的努力唔會有用!
藥醫不死病
佛渡有緣人

搞大d,又可以暴動又可以掟磚了…

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-6-19 09:15 PM 發表
進入精彩人生,自願申請做暴徒現已接受報名
去見工cv寫話做過暴徒

引用:
原帖由 123people 於 2019-6-19 09:26 PM 發表
我的建議:
特首對市民極度的忍讓,警察對暴徒極度的打,政治本來就是這樣,說一套,做一套!
無為而治更好。特首關門自娛,警察還原到地區巡邏。政統任由年青人守護,不會有人犯案的,年青有為。香港未來是他們的。讓步民進入立會取代民主派。
社會將會更和諧,沒有紛爭,沒有人出被罵。沒有人搵到人罵。步民不會用磚破壞自己未來辦公室。往後立會用視像網絡關會。關會時間隨意。homework。幾時投票?on.line夠人按鍵便可。不用預備60多小時。6秒便可。
笑話呢。有興趣便來插插。我示範:無為,任回。

引用:
原帖由 MICHAELCHAN9941 於 2019-6-19 06:19 PM 發表

1000呎樓又冇我份
十萬銀一個月工, 又搵唔到,
呢啲政府,我不反你仲係人,
喺官逼民反
甘你要認清楚邊個唔比地政府起樓喇,特別系最中意環保果班🤗

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-6-19 09:30 PM 發表

如果良知可以
包庇暴力謊言,甚至同流合污,
自命先知,兩重標準,用無證據的懷疑去批鬥人,非我即敵,不擇手段。
我寧願下一代無良知。

不斷用  無證據的懷疑  歪理  去指責分化,引起恐慌,控制群眾

和平安定奉公守法謡言歪理恐共謡言發酵,挑起不滿抹黑分化警察政府中央和部份群眾群眾力量 互相洗腦 激化情緒 排除其他資訊意見喪失理性分析能力,接受控制
講得好

包圍埋軍營呀笨,縮正龜仔!

升還升不要搞公眾

班廢青讀書吾成搞社運

對住暱d仆街,一於出老解啦!
火都黎L埋
歪理當真理,DKLM

突然諗起麻原彰晃呢類邪教組織....
一大班傻仔被邪教領袖老點去做埋d傻仔嘢......
笑爆肚 ,但佢地又覺得自己好型....呢吓先好笑 ! 哈哈

係唔撒呀,吹咩
睇你哋點橫衝直撞法,
最多咪提前放暑假,哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]