• 瀏覽: 174,075
  • 回覆: 1,260
  • 追帖: 3
+82
引用:
原帖由 pooh1971 於 2019-6-19 05:26 PM 發表

男定女???

https://www.youtube.com/watch?v=0zhurQtf7oY

見好就收啦同學,到時仆街唔好喊!

引用:
原帖由 神仙洞 於 2019-6-19 06:07 PM 發表

佢哋思想未去到E個階段!過多廿年吧!不過可能後悔當初已經太晚!
最簡單嘅嘢,佢哋都唔明,佢哋宜家親手破壞緊佢哋追求嘅法治

堂堂特首比班毛都未出齊既學生仔威脅

林鄭幾時比d威嚴出黎睇下

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-6-19 06:10 PM 發表
最重要的環節美國當然一早準備好晒啦, 上次D鐵枝唔通石頭爆出嚟咩
如果打死警察,佢哋就大鑊

引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-6-19 06:01 PM 發表
期待升級為泛民賣出狗命
金鐘死者終於有人陪,唔洗咁弧單了
都好威嘅, 壯烈犧牲, 做咗民主烈士, 大把人上香 !

空氣在顫抖,仿佛天空在燃燒,是啊,暴風雨就要來了。

引用:
原帖由 chess8 於 2019-6-19 17:36 發表
有D大專學生好盲目
宜家佢地好威好有滿足感,政府都好似怕左佢地(有冇D六四後期的感覺,係差幾時玩出事走路)老尾叫佢地收手就易,唔比錢唔比物資就得,中/港方叫佢地收手就難D除非打斷D錢同物資,不過唔易做

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 06:16 PM 發表

如果打死警察,佢哋就大鑊
佢地目標黎可以做一世英雄 仲可以去德國留學

香港大學生=暴徒?

引用:
原帖由 kenluk0206 於 2019-6-19 06:13 PM 發表
見好就收啦同學,到時仆街唔好喊!
我想班所謂學生仆街喎,可唔可以唔好提醒佢哋呀🙏🙏

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-6-19 03:38 PM 發表
帶磚生圍政總,好不安
青年"才俊"明顯是追打落水鵝,直至沉在維多利亞港水底為止.

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 06:18 PM 發表

我想班所謂學生仆街喎,可唔可以唔好提醒佢哋呀🙏🙏

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 06:14 PM 發表

最簡單嘅嘢,佢哋都唔明,佢哋宜家親手破壞緊佢哋追求嘅法治
違法達義, 呀如果佢搞 地鐵呀阻住我返工 我實同佢講新年快樂

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-19 03:38 PM 發表
期待警方武勇抗暴既畫面
千其唔好,政府已敗,保唔到警察們㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]