• 瀏覽: 173,901
  • 回覆: 1,260
  • 追帖: 3
+82
升級,好事!唔升級正仆街仔,等睇戲

引用:
原帖由 samine 於 2019-6-19 03:35 PM 發表

大專學界限政府明日下午5時前回應訴求。  ...

附件

B8HBLOVA5M4F0001.jpg(49.25 KB)

歷史不繼重演.....

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-6-19 04:24 PM 發表

最撚惡毒莫過於呢條城大邵嵐, 極反中, 極仇警!
https://youtu.be/RN9zuIO0rGI?t=1183
男定女???

新黑社會,死未!

設咗死線,咁盡快直接去死

回應哂咁多要求又點,從來無講過後續安排係點,乜人出黎主持大局又無講,一味識叫人甘甘甘,咁甘完又點呢⋯⋯到時真係死得添啦,學人講死線

好想知升級後有咩行動呢?

升級目的似乎學生渴望可以有更明確暴動理據比警察開實彈射殺自己。

都係快快趣趣,賣晒D資產,離開香港。2047如果仲未死,才回來!

引用:
原帖由 samine 於 2019-6-19 03:35 PM 發表

大專學界限政府明日下午5時前回應訴求。  ...
依家啲大家生咁似鄭依健😂😂

那地段業主  可申請禁制令

執達主任在警方協助下

一樣可清理現場
到時咪 又係 死死氣 走人

奉勸各年輕人, 學生組織,不值得為一啖氣去堅持進逼政府!
需知霸佔,圍政總等動作必然再令附近街道阻塞,引起另一班民怨,可能得不償失,既然政府已經有讓步, 再爭落去亦不會得到大家想要的。
請大家慎重考慮一下大家的將來,為何不將精力留下, 讀好書, 增加知識, 日後出社會為大眾服務而選擇去硬撐?
作為香港市民,大部份都明白今次的修例事件所引起的風波太大, 本人亦有參加遊行以支持今次撤回行動,惟政府方面都可能面對一定壓力, 假民主政策亦不攻自破, 何需再進逼! 請大家考慮考慮, 不要被有心人利用,借機搗亂而此事件雪上加霜吧!

搵cy出來擺平佢啦

引用:
原帖由 refugee 於 2019-6-19 03:38 PM 發表
期待警方武勇抗暴既畫面
外媒同本地毒媒仲期待啦. 專門捉警方清場時的行動,然後老屈警察濫暴.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]