• 瀏覽: 173,981
  • 回覆: 1,260
  • 追帖: 3
+82
警方唔駛理佢地!得寸進尺!如果唔係又比你地上司擺上枱!由得佢地攪,還掂依家香港已死,我唔介意再衰D!

一班只識集結去攪事既人,正明他們的自身能力是極度弱,日後必然會給汰弱留強既社會淘汰!

記得帶埋紅圍巾 唔係人哋認唔到你係大學生 邊個人識分邊個係學生 邊個係 暴徒

引用:
原帖由 willy222 於 2019-6-19 03:52 PM 發表
咪等佢地佔到夠
有遲到返工借口了。

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-19 05:18 PM 發表

終於明白點解啲X街咁能X街,原來有啲白痴以為人地面對X街就怕
唔怕又點會話人地係"過分武力"?
當年國民黨出兵圍剿共產黨
共產黨幾撚時話國民黨係"過分武力"?

不過根本冇可能要求反對派班廢柴有共產黨先烈果種一往無前、不計犧牲既精神
食幾槍就喊苦喊忽永遠都唔會係共產黨果皮

再升級落去,等睇政府有冇膽出 宵禁令,到時有冇人再敢講唯反的人是和平示威

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-19 03:48 PM 發表
年青人回頭是岸

人生路好漫長
但關鍵就係得幾步

一步錯
步步錯

好好謮書,工作,拍拖
享受人生
身在福中要知福
勸唔掂架啦....!!!
佢地要Facebook打咭、要上電視、要出位、要坐監、要留案底,佢地認為...咁樣先係完美人生。

點睇都似飛機譚同隻羊Q黑社會曬馬咁啦
引用:
原帖由 肥仔肥明 於 2019-6-19 05:18 PM 發表
成班好似復仇者聯盟咁,犀利。

暴民治港

×你老母重吾出解放軍鎮壓暴徒革命係需要流血

所有學生們願意為革命而犧牲性命?可名流清史啊

請自備磚頭及鐵枝,勿破壞公物

引用:
原帖由 nikon3230 於 2019-6-19 05:19 PM 發表
讀死書就是這類。
唔係書本教到佢哋咁,係班教師不付責任誤人子弟!!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-19 04:16 PM 發表
暴徒又想發動暴動,今次警察應用水炮車射屎水鎮壓,港女爆衫食屎興奮至死。
水炮只要向手機發射就可以了....廢青門最怕沒手機
女仕們顔射就可以了...甩左妝就唔敢見人了...

我想佢地掟磚 等警察有借口去拉人。留案底。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]