• 瀏覽: 42,546
  • 回覆: 342
+5
好有難度,那位市民都係去係落地獄!

耶L真係吧閉!

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2019-6-19 03:27 PM 發表
呢班仇中白痴影衰耶蘇
前因後果 ?
https://www.youtube.com/watch?v=0C8KVMfNfRc

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2019-6-19 03:30 PM 發表
咁你覺得一個精神失常既人應唔應該繼續做特首呢?
仲有好多保皇黨議員都自稱係教徒喎

越來越多謬帖

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2019-6-19 03:30 PM 發表

應該,呢個世界潮流來,美國有trump trump,遲下英國都有個約翰遜,唔整D癲人上台,又點知正常係幾咁可貴?

班L樣痴線
唔通之前佔中時期訪問過啲人
啲人話佔中唔係暴動
但事後多人被檢控暴動罪
又要拉晒班人話 作出虛假說明
係到玩捉字失

引用:
原帖由 肥輝仔 於 2019-6-19 03:30 PM 發表
好有難度,那位市民都係去係落地獄!
耶教基本視世人是罪人.........所以都是落地獄.........!!
除非你信上帝.......明顯係恐嚇及威脅.......!!
媽....勁過黑社會....!!

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2019-6-19 03:31 PM 發表

仲有好多保皇黨議員都自稱係教徒喎
咁就視乎有無信錯邪教,
呢個人就係千年道行一朝喪

附件

a0403a.gif(125.9 KB)

提示: 違規內容已被屏蔽
佢叫佢叫佢,又唔係佢叫佢,如果佢叫佢,咁要叫佢做証人

引用:
原帖由 最愛沈大師2015 於 2019-6-19 02:59 PM 發表
有市民就警方上星期三在金鐘地區執勤時,向神職人員要求「叫你的耶穌下來見我們」,向高院提出司法覆核,要求法庭下令警務處處長道歉。

他向高院提出司法覆核,指上星期三,有警員在金鐘執勤時,向神職人員要求「叫你的耶穌下來見我們」,認為根據《警隊條例》,無授權警察在執行職務時可作出宗教的歧視行為,或褻瀆他人信仰。

我反而有另一個建議: 希望所有教徒向耶穌祈禱, 希望耶穌接呢位警務人員及其家屬,  ...
我反而有另一個建議: 希望所有教徒向耶穌祈禱, 希望耶穌接他們及其家屬, 一齊上天堂見佢聚餐,這些都是教徒最終的祈望,

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-6-19 03:39 PM 發表

閣下要採用1個咁狹窄既解釋我都無話可說既.不過若然他朝有人同閣下講吊你老母就唔好解讀成人地真係要將碌野插入你老母個西度囉
你都傻,你講粗口小我,唔通我唔可以講粗返粗口小你?我冇你咁好想象,講句粗口就以為係真!不過你講粗口就舉報得

佢呢句說話有乜問題,啲人成日話耶穌顯靈,又話聖母像流血咁,而家話想見下又唔得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]