• 瀏覽: 8,071
  • 回覆: 50
只保留居留權俾佢地,因為佢地好多都鍾意喺香港反中亂港,但就厚顏無恥地用盡中國政府嘅福利!例如去到外國有事就求救中國領事館,咁樣佢地只會永無休止地出來攪事。

有香港身份證....,點改都改唔到。

提示: 違規內容已被屏蔽
撤銷暴徒的身份證和護照,轉為難民,請德國接納二百萬難民申請,因可能有政治迫害。

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2019-6-19 01:23 PM 發表

中央應該登記呢班人嘅資料,遇到呢班港豬求助,一律拒豬門外。呢班漢奸,2047年必死無全屍。
不過,係香港特別行政區護照,唔認自己係香港人,
請儘快剪咗護照/身份證上印有香港特別行政區的字句,以後唔好再講廣東話或粵語。

樓主 上街遊行反應俾中央啦
淨係係尼度講有什麼鳥用

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-6-19 01:29 PM 發表
撤銷暴徒的身份證和護照,轉為難民,請德國接納二百萬難民申請,因可能有政治迫害。
撤銷身份證,無乜可能。

今時今日,科技已經好發達,相信中央有收集大量遊行人仕的影片,用人面識別系統已經可以知道哪些人是反中,先永久取消他們入內地和去澳門的資格。

點解你地唔同樣要求高官/其家人放棄外國國籍以表效忠?

引用:
原帖由 非誠勿妖 於 2019-6-19 01:12 PM 發表
只保留居留權俾佢地,因為佢地好多都鍾意喺香港反中亂港,但就厚顏無恥地用盡中國政府嘅福利!例如去到外國有事就求救中國領事館,咁樣佢地只會永無休止地出來攪事。 ...
取消身分證,踢佢出去,睇下邊個收留佢地囉

D左膠奶共畜真係ON L 99 ,輸左就發爛渣講埋D低能野,

中共國就話係中國

反共慘黨就老屈反中

咁能親中共國又唔返上大媽區擁抱大媽 區機遇,仲留係香港托咩.

引用:
原帖由 terry_1911 於 2019-6-19 01:59 PM 發表

取消身分證,踢佢出去,睇下邊個收留佢地囉
支持你剪咗護照/身份證上印有香港特別行政區的字句。

咁又唔好咁講,
2個勢力角力, 輸左必然有所缺失,
好好地學習下人地點煽動咁多人出來?
究竟人地係肯比錢? 宗教灌輸? 無間道裡應外合? 傳媒造勢? 網絡攻擊?
點解人地做到支持一方做唔到?

有阿爺咁大個後台, 點解冇樣做得好呢?
所以輸左, 要自我檢討下,
唔好再毒舌人了

供開名單

佢地不知幾想你咁做,到時可以向外國求助,話自己係政治難民,等攞外國護照。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]