• 瀏覽: 30,357
  • 回覆: 198
+5
黑警死全家,不是黑警就唔怕會死全家

惡勢力抬頭

777無能, 下台吧, 由陳健波上吧

有乜用?提出呢啲言論手段不是學生 係教師!有教師撐腰班黃衞兵玩幾盡都敢!政府一哥跪低果一刻已無得救!所有學校關閉啦!反正都暑假,畢唔到業也是班學牲願望!成全佢啦

黑衣人連個心都係黑

收你兩皮野,累及家人!!成班友渣住磚頭,上面果班淨係識叫你衝,衝又唔係,唔衝又唔係.....,有咩傷亡,前線受晒...!!!

因為警做左暴力行為傷害人,就要人地全家變受害者,做法等同暴力無分別

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-19 12:19 PM 發表
惡勢力抬頭

777無能, 下台吧, 由陳健波上吧
你唔好搞笑啦
由佢上死得仲快啊 佢而家一票都冇架

警方應該強硬,不過一哥不似

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-19 11:51 AM 發表

網上討論區近日出現極端仇警言論,發起所謂「排擠警察子女」運動,呼籲全港中小學生「在學校對抗警察子女,給有子女的警察傳遞明確信息,禍必及妻兒」,聲言要「建立校園欺凌警察子女文化」,宣稱「如果下次衝擊再見血,保證要警察仔女係校園血債血 ...
呢D言論真心下流賤格小朋友何辜?他們口口聲聲為一班被傷害的年青人討公道的同時卻在傷害另一班年青人

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-6-19 11:51 AM 發表

網上討論區近日出現極端仇警言論,發起所謂「排擠警察子女」運動,呼籲全港中小學生「在學校對抗警察子女,給有子女的警察傳遞明確信息,禍必及妻兒」,聲言要「建立校園欺凌警察子女文化」,宣稱「如果下次衝擊再見血,保證要警察仔女係校園血債血 ...
發出同散播呢系種言論嘅人,準備洗定個八月十五入去坐監啦!

引用:
原帖由 tkkay623 於 2019-6-19 12:28 PM 發表
有乜用?提出呢啲言論手段不是學生 係教師!有教師撐腰班黃衞兵玩幾盡都敢!政府一哥跪低果一刻已無得救!所有學校關閉啦!反正都暑假,畢唔到業也是班學牲願望!成全佢啦 ...
周五(21日)及下周三(26日)將分別會有明日大嶼前期撥款及國歌法討論,政棍又有機會煽動示威者可以再發起抗爭,或會重演6月12日的衝擊事件!!!

純𨳊噏咋
暴力衝擊
阿佘還擊無可厚非喎
無得怪哂佢哋
佢哋都係打份工出份
無得唔做嘢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]