• 瀏覽: 93,428
  • 回覆: 617
  • 追帖: 7
+61
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-19 11:50 AM 發表
【反送中】【本報訊】逾百名留守立法會示威區的人士,昨日用手機觀看行政長官林鄭月娥的記者會後,紛紛怒罵林鄭「正仆街」、「出嚟做乜呀,縮番入禮賓府啦」。網上也群情洶湧,向林鄭發出最後通牒,積極動員網民行動的網上討論區以明日下午5時為期限,若她仍堅拒答允四大訴求,將會採取進一步行動,包括圍堵立...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/vi ...
周五(21日)及下周三(26日)將分別會有明日大嶼前期撥款及國歌法討論,政棍又有機會煽動示威者可以再發起抗爭,或會重演6月12日的衝擊事件!!!

連登班白痴同香討班保皇打手一樣,都係恐怖分子,呢班人消失對香港有利

點解推65歲退休咁切身嘅野無人嘈, 反而逃犯要送中就大把人嘈?

憑什麼出哀的美敦書!?

200萬人遊行的照片,原來是P圖,左右樓宇對稱,連銅鑼灣中心對開的電車站,都一個變兩個

附件

對稱.jpg(97.23 KB)

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-6-19 12:00 PM 發表
憑什麼出哀的美敦書!?
你咁寫
d後生唔明架  

基本法第十八條

全國人民代表大會常務委員會決定宣布戰爭狀態或因香港特別行政區內發生香港特別行政區政府不能控制的危及國家統一或安全的動亂而決定香港特別行政區進入緊急狀態,中央人民政府可發布命令將有關全國性法律在香港特別行政區實施。

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-6-19 12:02 PM 發表

你咁寫
d後生唔明架  
叫佢地上Google 查啦!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-6-19 11:50 AM 發表
【反送中】【本報訊】逾百名留守立法會示威區的人士,昨日用手機觀看行政長官林鄭月娥的記者會後,紛紛怒罵林鄭「正仆街」、「出嚟做乜呀,縮番入禮賓府啦」。網上也群情洶湧,向林鄭發出最後通牒,積極動員網民行動的網上討論區以明日下午5時為期限,若她仍堅拒答允四大訴求,將會採取進一步行動,包括圍堵立...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/vi ...
放馬過來。

我已買啤酒花生
唔開拖正契弟

開拖?又掉磚?
你開拖人地就開槍,接穩D子彈呀,你地有份納稅買架

無納稅果D,益左你地啦D子彈
食完橡膠彈,再食布袋彈,仲有胃口可以食埋實彈

#好撚飽

引用:
原帖由 今天懷舊的水樽 於 2019-6-19 11:58 AM 發表
點解推65歲退休咁切身嘅野無人嘈, 反而逃犯要送中都大把人嘈?
盲反使問點解

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]