• 瀏覽: 80,492
  • 回覆: 592
引用:
原帖由 sk3603 於 2019-6-19 10:41 AM 發表

磅水咪陽光囉! 冇水咪陰乾囉
就係大陸做生意以為科水就得, 咪拉9 lor

熱賣及精選
引用:
原帖由 yin2604 於 2019-6-19 10:37 AM 發表

樓主慳番啖氣啦,要明既一早就明,對個d無思想既廢老黎講,中國絕對安全
中國有十四億人,唔安全的話,死晒啦,講到無思想的話,早幾日嗰幾十萬人上街就真係無思想嘞

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:01 AM 發表

算吧啦黃媒,6年前嘅嘢,點解要趁宜家先報呀,犯法就犯法啦
如果你係無收錢打字嘅,其實你有無人性㗎?

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-6-19 09:47 AM 發表

逃犯條例鬧得熱哄哄,《香港01》知悉有港商在福建投資,卻因經濟糾紛等罪名被捕,拘留在看守所20個月沒審判。港商兒子期間多次為患心臟病的父親申請保釋及保外就醫不果,兒子指父親最終在審訊前數天病發死亡。公安部門其後在未得家屬同意下,擅自解剖港商遺體。家屬至今六年仍未能領回遺體查出死因,但港商被控的案件在港商死亡當年終止審理。港商兒子認為父親被「砌生豬肉」,指父親在中國未能得到公平的審判,盼能早日領回遺 ...
google完全搵唔到呢個人, 真係有呢個人? 6年完全無新聞?? 坐左兩年 死左6年, 成8年時間 屋企人都無搵政府幫? 仲01做獨家, 搵幫手唔搵正經報紙?

點令人相信唔係作文?

回覆 引用 TOP

經濟糾紛!
欲加之罪 何患無辭!
恐怖屍法制度!

回覆 引用 TOP

經濟糾紛⋯⋯⋯

要求香港01起底報導,由被拉者出生開始,報到其子今日情況!快快快!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2019-6-19 10:39 AM 發表

所以歸根到底,成個返送中出於對土共司法不信任
真係歸根到底應該道出:有班反送中跟本反中共,想港毒

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:13 AM 發表

問佢個仔啦,時間咁啱呢個時間爆料,心照啦
點解吾爆得有乜問題,如果係事實任何時間爆都冇問題

6年未領回遺體,之前再被拘留20個月,差不多8年前的新聞,當時有沒有向特區政府求助﹖

引用:
原帖由 豆皮壽司 於 2019-6-19 10:44 AM 發表

如果你係無收錢打字嘅,其實你有無人性㗎?
點樣冇人性?犯法唔洗拉?你估度度都係香港無法無天?

大量呢D案件,更證明送中法例有必要,國有國法,在大陸犯罪,冇送中法保障,港人在大陸犯罪,唯一就是長期被大陸扣留,不准保釋回港。

引用:
原帖由 acacac 於 2019-6-19 10:31 AM 發表

都暫緩左
仲未吹完?
除非反引導係藉口,實際真亂港

"犯民為首和理非人渣,包庇黑衣暴徒殺人放火"

引用:
原帖由 勝肉強 於 2019-6-19 10:46 AM 發表

點解吾爆得有乜問題,如果係事實任何時間爆都冇問題
係乜事實?犯咗法比人拉天公地道,有乜問題?你不如問吓佢個仔收咗幾錢爆料啦

經濟犯罪,就是借款不還,喺大陸係正常法例

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-6-19 10:42 AM 發表

開名啦,邊撚個港商呀
你話黎廁英病發都得啦
毒01唔期待會搵到事實既真相

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]