• 瀏覽: 83,356
  • 回覆: 66
+8
你話我維穩咪又係先入為主,唔啱聽就想滅人聲,我唔係特首呀,我唔會縮囉,柒頭

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-6-19 04:25 PM 發表

而家似係你抹黑事主多啲
點解唔係你話俾大家聽事主收咗幾多錢呢?
因為呢個唔係事實,係你發夢夢見?
我有冇講錯?
一係你就證明事主老豆未死,事主講嘅唔係事實
否則點解冇事實嘅你喺度抹黑事主話佢抹黑你嘅赤共呢?
咁講公唔公道先?
退一萬步就算事主有錢收,佢講嘅係咪事實先?
係咪任何異見人事都要做甘地做德蘭修女
唔准勾結任何勢力任何幫助和平理性唔准郁手慘過乞食
只有毛恥獨裁匪 ...
你問佢啦,做乜上年唔講,前年又唔提?我揸緊車,唔得閒覆你

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-6-19 04:45 PM 發表

你直接收檔算啦你以為我真係問緊你呀?
咁你唔好引用我嘛,你思覺失調?收皮啦

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-6-19 04:53 PM 發表

見到衝擊d人既行為同思考, 我就覺得佢地會咁做,又凶狠又無腦又為利益...

相反如果大陸無法無天既,學老美咁求其話佢反抗做低佢, 賣埋個個仔, 等你返來9up 咩呃d白痴博同情咩...

美帝?你做左奴隸呀? ...
佢老豆應該係美國人

引用:
原帖由 迷名 於 2019-6-19 05:58 PM 發表

你無收錢 都大把人會仇中
不過呢d 野係有前因後果

如果你甘相信大陸 其實可以番上去住
用百度 優酷 b站
果d 地方只有一把聲音 有如仙境。
何樂而不為呢
gogogo ...
香港已回歸,我當然相信大陸啦,唔通信美國呢啲流氓國家

引用:
原帖由 onetwofour 於 2019-6-20 08:12 AM 發表

大陸真係唔似香港 人可以無故消失 你鍾意無法治就無法治 記你老母 ?記者又無示威 進行紀錄 憑咩打人?
警方講咗有假記者證,記者都唔係大晒,你要做嘢都可以行遠啲,我有黃絲朋友喺一個飯聚時講,有女仔有記者當警方追暴徒時,就走出嚟擋,呢啲就係暴徒奸計

引用:
原帖由 onetwofour 於 2019-6-20 12:37 PM 發表

咪玩 打左好多記者 有澳門  有香港 一哥都道左歉
咪講咗囉,記者做嘢有冇需要企咁近?暴徒打完警察,你啲記者走出嚟頂,抵打㗎,咁混亂仲企咁埋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]