• 瀏覽: 83,398
  • 回覆: 66
+8
引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-6-19 11:17 AM 發表

我奇怪啫!
如果假如真係咁大寃屈,
點解唔求助港澳辨或香港政府?
要等咁多年後爆料俾香港01!
我都覺得奇囉,遲唔爆早唔爆,要等呢個敏感時間嚟爆,不過咁,一定有白痴會信囉

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 shoppingacc 於 2019-6-19 11:15 AM 發表

咁骨灰呢?
問佢個仔有冇收過,佢有心呢個時間爆料,佢一定話冇㗎,你可以信佢㗎,再唔係又叫民陣遊行籌款啦

死咗六年,宜家先講,只要白痴才會信囉,佢犯法,扣留期間死咗,有乜問題?每日世界各地都唔知有幾多單啦,條屍咁快燒,喺大陸通常都係咁做,你首先問佢個仔做乜呢個時間搵傳媒爆料啦

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-6-19 11:56 AM 發表

上大陸既人就真係多不勝數...

以為大陸咩都可以屈既白痴亦都多不勝數...
咁易屈都唔屈佢,一早屈佢殺人效火判左佢刑咪唔洗比人話唔審唔判... ...
每日由羅湖過關都唔知有幾多人,又唔見佢哋驚喎

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2019-6-19 11:54 AM 發表

因為你唔信丫嘛,咁咪帶你去親身體驗下囉
我唔驚大陸喎,我驚你咋喎

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-6-19 11:58 AM 發表

其實呢個問題對你有咩意義?
我只係唔抵得有人借死人過橋嚟反政府

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Vman7 於 2019-6-19 11:38 AM 發表

邊個巔倒時非黑白死全家好唔好?
有良知既人都唔會相信未審先死再火化,骨灰都攞唔返係合理!
將心比心,個個係你屋企人你係咪都講得出同樣既說話? ...
你問吓佢個仔先啦

引用:
原帖由 勝肉強 於 2019-6-19 12:33 PM 發表

人地講有冇公平審訊你就講有冇犯法,你好威呢世冇犯過法只係識偷換概念
你心中冇,我點講都係冇,相反都係,你要出去遊行掟磚隨便你

引用:
原帖由 $navyseals 於 2019-6-19 12:33 PM 發表
泛民主派黃絲政棍已經發動周日遊行,估計有3百萬零一人參加,要求林病還死者公道。
籌款箱預兩個比佢個仔啦

引用:
原帖由 熱狗OO 於 2019-6-19 01:06 PM 發表

哦, 香港01仲要係藍屍報;都報呢d。
唔好吹啦,係人都知01係黃報啦

引用:
原帖由 alexbbkeung 於 2019-6-19 01:16 PM 發表

畜牲五毛!犯法就開審,拿證據出黎,唔審拖咁耐做乜7?呢d就係香港人反抗內地司法嘅原因!
五你魯毛臭呀,好多地方審案都可能拖好耐啦

引用:
原帖由 saracrystal 於 2019-6-19 01:36 PM 發表

五毛包青天?
五毛係你老豆呀

引用:
原帖由 yannes1989 於 2019-6-19 01:38 PM 發表

犯唔犯法 我地唔g
但6年啦 想要番條屍都唔得, 就真係好痴線。
就算衰殺人 強姦 人都死左, 都無理由唔俾番條屍人地
詳情就問佢個仔啦,講啲唔講啲,黃媒永遠都係用呢招,等冇思考嘅人中計

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]