• 瀏覽: 79,839
  • 回覆: 66
算吧啦黃媒,6年前嘅嘢,點解要趁宜家先報呀,犯法就犯法啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-19 09:52 AM 發表

6年遺體都未拎得番
攞咗燒咗啦,想做9大陸政府,是但搵個出嚟9噏,又收黃媒錢,呢啲正屎橋

引用:
原帖由 寒冬粗俗的採購 於 2019-6-19 10:04 AM 發表

犯咩法六年條鹹魚都冇得拎返...
佢攞你條咸魚嚟食呀?一早燒咗啦,佢個仔擺明趁呢個時間做新聞,係人都知大陸人過身,都係一兩日內就火化啦

引用:
原帖由 寒冬粗俗的採購 於 2019-6-19 10:09 AM 發表

公安未定佢罪
條鹹魚好似真係俾人食左
骨灰都拎吾返
問佢個仔啦,時間咁啱呢個時間爆料,心照啦

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-19 10:11 AM 發表

咁係咪大陸政府代家屬安排火化?
通常都係,大陸好多時都盡快火化,呢樣真係唔知點解,可能冇乜殮房,早幾年我有親戚過身,想上去送佢,但第二日都已經火化咗

引用:
原帖由 tian148 於 2019-6-19 10:13 AM 發表

坐你一二年先審,真係人都癲
好多地方都係

引用:
原帖由 寒冬粗俗的採購 於 2019-6-19 10:14 AM 發表

你係代表自己定表中國司法發聲?
你自己用思考分析吓啦,上年唔爆?前年唔講?呢啲咪反對派做嘢囉

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-19 10:18 AM 發表

原來大陸係咁架,佢咪唔似香港咁,有出殯儀式
有,但都係盡快火化

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-6-19 10:33 AM 發表

福建男救鄰居避強姦-反被告踢傷施暴者-崩潰吶喊-救人卻害家人

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2453471/org/8b8dee060e98b849482365d7a754f533.jpg/peMuTGZzf_33jipsz9tkBSqfwSBVDr4WfyvEen8rxHo?v=w1600r16_9

路見不平,拔刀相助原是美德,不過 ...
有冇用過分武力先?

引用:
原帖由 郭郭 於 2019-6-19 10:30 AM 發表

我都想知犯左咩野法咁犀利屍體都唔可以攞翻,可唔可以舉例,唔係太識中國法律
你問佢個仔啦,問吓佢收咗幾錢爆料先啦

引用:
原帖由 takeshit 於 2019-6-19 10:36 AM 發表

係人都知大陸人過身, 一兩日內就火化?? 5系大陆人点会知? 咁就知你一定系大陆人
我係香港土生土長嘅中國人,咁點?你呢?你又乜嘢人?有冇中國人血統?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yin2604 於 2019-6-19 10:37 AM 發表

樓主慳番啖氣啦,要明既一早就明,對個d無思想既廢老黎講,中國絕對安全
中國有十四億人,唔安全的話,死晒啦,講到無思想的話,早幾日嗰幾十萬人上街就真係無思想嘞

引用:
原帖由 豆皮壽司 於 2019-6-19 10:44 AM 發表

如果你係無收錢打字嘅,其實你有無人性㗎?
點樣冇人性?犯法唔洗拉?你估度度都係香港無法無天?

引用:
原帖由 勝肉強 於 2019-6-19 10:46 AM 發表

点解吾爆得有乜問题,如果係事實任何時間爆都冇問题
係乜事實?犯咗法比人拉天公地道,有乜問題?你不如問吓佢個仔收咗幾錢爆料啦

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-6-19 10:46 AM 發表

6年未領回遺體,之前再被拘留20個月,差不多8年前的新聞,當時有沒有向特區政府求助﹖
當時知道犯咗法,出乜嘢聲,宜家有機會爆料有錢收,仲唔出嚟抽死人水呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]