• 瀏覽: 83,345
  • 回覆: 592
+8
引用:
原帖由 寒冬粗俗的採購 於 2019-6-19 10:09 AM 發表

公安未定佢罪
條鹹魚好似真係俾人食左
骨灰都拎吾返
問佢個仔啦,時間咁啱呢個時間爆料,心照啦

坐你一二年先審,真係人都癲

只聽得一面之辭
難以窺得真相

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:13 AM 發表

問佢個仔啦,時間咁啱呢個時間爆料,心照啦
你係代表自己定表中國司法發聲?

引用:
原帖由 tian148 於 2019-6-19 10:13 AM 發表
香港唔係咁架?🤣

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-19 10:11 AM 發表

咁係咪大陸政府代家屬安排火化?
通常都係,大陸好多時都盡快火化,呢樣真係唔知點解,可能冇乜殮房,早幾年我有親戚過身,想上去送佢,但第二日都已經火化咗

個個犯都話自己冇罪架啦
up引導又係弱智..............佢係大陸犯案+係大陸拉

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-6-19 09:47 AM 發表
逃犯條例鬧得熱哄哄,《香港01》知悉有港商在福建投資,卻因經濟糾紛等罪名被捕,拘留在看守所20個月沒審判。港商兒子期間多次為患心臟病的父親申請保釋及保外就醫不果,兒子指父親最終在審訊前數天病發死亡。公安部門其後在未得家屬同意下,擅自解剖港商遺體。家屬至今六年仍未能領回遺體查出死因,但港商被控的案件在港商死亡當年終止審理。港商兒子認為父親被「砌生豬肉」,指父親在中國未能得到公平的審判,盼能早日領回遺 ...
經濟糾紛等罪名...不是可引渡罪名
東施效顰

講完

引用:
原帖由 tian148 於 2019-6-19 10:13 AM 發表
好多地方都係

傳:民陣上去做野!

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:16 AM 發表

通常都係,大陸好多時都盡快火化,呢樣真係唔知點解,可能冇乜殮房,早幾年我有親戚過身,想上去送佢,但第二日都已經火化咗
原來大陸係咁架,佢咪唔似香港咁,有出殯儀式

引用:
原帖由 eriealan 於 2019-6-19 10:17 AM 發表

經濟糾紛等罪名...不是可引渡罪名
東施效顰

講完
又唔係香港犯法, 潛逃返大陸..........引咩導????

引用:
原帖由 寒冬粗俗的採購 於 2019-6-19 10:14 AM 發表

你係代表自己定表中國司法發聲?
你自己用思考分析吓啦,上年唔爆?前年唔講?呢啲咪反對派做嘢囉

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:04 AM 發表

攞咗燒咗啦,想做9大陸政府,是但搵個出嚟9噏,又收黃媒錢,呢啲正屎橋
比標題黨睇!只要信,不要問

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]