• 瀏覽: 83,391
  • 回覆: 592
+8
跑馬地紙盒藏屍咪又係老屈 又唔見D人閙港英政府

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:35 AM 發表

有冇用過分武力先?
你好野,附合中共國國情,絕對是良心分析,不枉,不失禮義廉本性

人在說,天在看,報應循環

引用:
原帖由 johntt 於 2019-6-19 11:15 AM 發表
依家姓陳,之前又姓沈,咁即係點?
即係身有屎改姓

咁都有人信?公安幫你保存條屍6年?

唔奇怪

點解6年後今天先報出來?

所以要挾你洗乜逃犯條例?今日隨時都得咁反對乜嘢?上到最高人民法院除非係打大老虎啫,地方公安挾你容易過搞引渡啦。

引用:
原帖由 takeshit 於 2019-6-19 10:36 AM 發表

係人都知大陸人過身, 一兩日內就火化?? 5系大陸人點會知? 只知你一定系大陸人
有留意時事都知, 這是國內法例規定。  係反中的 才故意不知....

引用:
原帖由 getmerambo 於 2019-6-19 09:47 AM 發表
逃犯條例鬧得熱哄哄,《香港01》知悉有港商在福建投資,卻因經濟糾紛等罪名被捕,拘留在看守所20個月沒審判。港商兒子期間多次為患心臟病的父親申請保釋及保外就醫不果,兒子指父親最終在審訊前數天病發死亡。公安部門其後在未得家屬同意下,擅自解剖港商遺體。家屬至今六年仍未能領回遺體查出死因,但港商被控的案件在港商死亡當年終止審理。港商兒子認為父親被「砌生豬肉」,指父親在中國未能得到公平的審判,盼能早日領回遺 ...
樓主幾時同何志平伸張正義!

毒果01早兩個月翻炒過的舊聞,又翻炒當新聞!!

香港的老妓怕你老人痴呆,日日返炒舊野

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:43 AM 發表

中國有十四億人,唔安全的話,死晒啦,講到無思想的話,早幾日嗰幾十萬人上街就真係無思想嘞
clever

好得人驚

引用:
原帖由 秋天雀躍的叔叔 於 2019-6-19 11:11 AM 發表
我好亂,富商叫陳國忠,但之後報導話家屬姓沈?

無時間睇太多文字,有無人簡單講解下?
仲要曾用名字...沈國忠

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-6-19 11:18 AM 發表
所以要挾你洗乜逃犯條例?今日隨時都得咁反對乜嘢?上到最高人民法院除非係打大老虎啫,地方公安挾你容易過搞引渡啦。
洗頭艇,被回鄉探親,易過借火,其實真係唔駛攪咁多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]