[本港新聞評論] 【逃犯條例】港商福建被捕審判拖20月看守所病發亡

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-6-19 10:52 AM 發表

同d毛毛講人權,哂氣啦!奴才係唔知咩叫人權!
同白痴講道理晒氣啦, 以為人地無人去醫...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 勝肉強 於 2019-6-19 10:51 AM 發表

你有乜證據話人收左錢似乎你作野仲勁
原來你都會講證據㗎?咁點解上年唔爆?前年唔講?趁宜家出嚟抽水?佢宜家忽然記得有個犯咗法老豆呀?

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-6-19 10:55 AM 發表

你意思段作文講緊?

行文欠流暢,故事多犯駁位,返去騰文啦
😪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 豆皮壽司 於 2019-6-19 10:50 AM 發表

段新聞講緊

拘留20個月沒審判、患病不能保釋及保外就醫、未得家屬同意擅自解剖遺體

呢啲你覺得無問題?
個個犯咗法就話保外就醫,咁唔洗要監房啦?

咩野“經濟糾紛”先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:56 AM 發表

原來你都會講證據㗎?咁點解上年唔爆?前年唔講?趁宜家出嚟抽水?佢宜家忽然記得有個犯咗法老豆呀?
嘩,討論區真係咩人都有,今天又開眼界了

欽敬欽敬

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-6-19 10:17 AM 發表

個個犯都話自己冇罪架啦
up引導又係弱智..............佢係大陸犯案+係大陸拉
菲律賓果幾個港人判犯毒罪囚終身
四個人吾糸漁民卻去菲律賓捕魚
刀話自己被逼害

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:52 AM 發表

有醫呀,心臟病話死就死啦,咁有病就唔洗坐監呀?你估香港咁奇怪咩
而家判左喇?

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:01 AM 發表

算吧啦黃媒,6年前嘅嘢,點解要趁宜家先報呀,犯法就犯法啦
忽然出現的事件

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

叫鄺生接收,76

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:57 AM 發表

其他兩樣呢咁?

即係有無條例都能抓你,所以立吾立法有分別

引用:
原帖由 PixieHo 於 2019-6-19 10:58 AM 發表

而家判左喇?
冇判呀,咁點?犯法要扣留,有乜問題?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 takeshit 於 2019-6-19 10:36 AM 發表

係人都知大陸人過身, 一兩日內就火化?? 5系大陆人点会知? 只知你一定系大陆人
而家香港習慣死左人將條屍放雪櫃雪6年先拎去燒?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-6-19 10:57 AM 發表

都話未判!不過大陸係先假定有罪後審訊! 個個都係犯左法架啦!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。