• 瀏覽: 150,972
  • 回覆: 774
  • 追帖: 4
+24
引用:
原帖由 intersonic 於 2019-6-19 12:09 AM 發表

👍  Im an inter fans. Recoba is the last miracle inter player which can score by himself until now.
agree... he can score directly from corner kick as well..

洗牌啦 建制

引用:
原帖由 jintao222 於 2019-6-19 12:10 AM 發表

Thisav有片睇
有冇link?  PM我thx

一個“”字就咁多幻想,可見留言嘅人質素之低

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2019-6-18 11:41 PM 發表

麥美娟真係好需要議員呢份工

下屆落選 咪去譚仔做囉

呢件八婆
佢識講罈仔音咩

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 tian148 於 2019-6-19 12:07 AM 發表

田大少冷手執個熱煎堆,做咗直選垃圾會已完
我都希望田氏昆仲當選,在大是大非議提上仍本著良心說話。

麥美娟議員,唔好灰心,我地一定支持你👍💪💪

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-19 12:14 AM 發表

我都希望田氏昆仲當選,在大是大非議提上仍本著良心說話。
x2

十幾萬月薪,無啦無啦,中年失業

投麥米捐

麥美娟我們投你!原本已經金盤洗手!

引用:
原帖由 新界巨子 於 2019-6-19 12:12 AM 發表
原來建制係為人工,為林鄭人氣高,自命得意扮大牌,有啲咁嘅人做政府部門。
為人民?為社會?仆街啦麥美娟,為自己就真。
官埸如雞竇,有乜吊乜,有錢有感情 ...
建制派本份就係不問對錯,只有固定立場,風雨不改,否則中共洗乜花費鉅資黎養你呢班廢人。落區俾人屌係正宗人工包埋,而家扮乜春委屈

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-6-18 11:51 PM 發表
根本上錯在上屆港澳辦聼咗香港有人力主換下梁振英,錯信林鄭政治立場及能力。林鄭一上台,拋棄梁振英一套,拉攏販民做表面功夫,又用公帑公職收買販民,短期表面和諧,鵝粉就大吹特吹嘩好開局呀,暗示梁振英撕裂社會,究竟是在撕裂社會,時間已經說明一切。 ...
從來都支持葉太……

夠吋,夠硬淨,真打得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]