• 瀏覽: 4,738
  • 回覆: 28
+6

反對修訂《逃犯條例》示威上周三(12日)引發流血衝突,警方拘捕多名人士。在警務處處長盧偉聰褪軚否認事件為暴動翌日,警方表示,上周三以涉嫌遊蕩拘捕的7男1女,經調查及諮詢法律意見後,沒有足夠證據對任何人提出檢控,7名被捕男子已無條件釋放。警方已主動聯絡該名被捕女子,以盡快安排相關手續。

警方昨日(17日)表示,就上周三衝突拘捕15名涉嫌觸犯暴動罪及暴力罪行的人士,另在附近拘捕17人,分別涉嫌未能出示身份證明文件、遊蕩及藏有工具作非法用途等。

人已放了, 再搞事就唔再比面了.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190618/bkn-20190618211922866-0618_00822_001.html

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
遊蕩罪都告一餐,

香港沒落
經濟蕭條就最好

引用:
原帖由 hermanherman 於 2019-6-19 12:12 AM 發表
遊蕩罪都告一餐,
其實點解要放? 點解唔 吊律政司?

遊蕩罪最多咪社會服務令,不過咁班後生可能都要嗌死。

香港無得救了, 竟然向惡勢力低頭.

港獨犯民有排攪事..

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-19 12:57 AM 發表
香港無得救了, 竟然向惡勢力低頭.
原來而家只要人多出來嘈,犯法都可以唔使告,香港玩完。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-6-19 03:16 AM 發表

原來而家只要人多出來嘈,犯法都可以唔使告,香港玩完。
鬼叫你啲隊友咁嘅樣咩~唔恨得咁多

附件

FB_IMG_1560854297651.jpg(102.1 KB)

FB_IMG_1560854284242.jpg(149.55 KB)

各位中國人要加油呀!林鄭全家都有英國國藉,似乎也是黃屍一夥!......中央要明察呀!!

引用:
原帖由 lui112 於 2019-6-19 03:36 AM 發表
各位中國人要加油呀!林鄭全家都有英國國藉,似乎也是黃屍一夥!......中央要明察呀!!
可能林鄭家人比英美脅持,如果唔做大龍鳳亂港就要消失
於是就出現依家景況

引用:
原帖由 豆腐魚腩 於 2019-6-19 04:00 AM 發表

可能林鄭家人比英美脅持,如果唔做大龍鳳亂港就要消失
於是就出現依家景況
真的嗎 真是可惡
不過真是不明白建制派仍然支持他
應該要割席
佢真係害到前線警員好慘

引用:
原帖由 lui112 於 2019-6-19 04:02 AM 發表

真的嗎 真是可惡
不過真是不明白建制派仍然支持他
應該要割席
佢真係害到前線警員好慘
一來做得好地地,點會自爆?林鄭都叫兒子唔好返港
二來多個西方國家聯手,時間剛好

淋病究竟係咪英國特工???

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]