• 瀏覽: 209,943
  • 回覆: 14
  • 追帖: 5
+179
香港7成傳媒都有反中背景。。香港d白痴日日睇假新聞。。睇到都以為真。。加上比外國踩多兩下。。全世界都以為d新紅軍係正義 母國自己反省下。。見到尋日幾條某利都自打咀吧。。。沒眼睇佢地。。但都唔會撐班黃狗仔。。總0衰格呢班人 損人不利己 好似d無產階級唔抵得。就四圍搞人 屈人。打人。垃圾一堆

引用:
原帖由 marco.c 於 2019-6-19 12:41 AM 發表

條法例有幾惡?解釋一下可不可以?
駛鬼同d  畜生解釋咩。。成日登大眼講大話  屈人 打人  就識。。。反水貨 幾十人圍9個呀伯   今日屈惡法 想華麗轉身。。。賤畜人人喊打。。以後唔駛同畜生講道理。。。

引用:
原帖由 night8 於 2019-6-19 12:43 AM 發表

如果每人比一萬蚊,都只不過喺兩億,呀爺比得起
咁多年中央。。都唔用係傳媒方面搞洗腦活動。 只係反中國既人 日日幫香港人洗腦。。就知依家個時代邊班先係紅衛兵 唔0文明啦。。。

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-19 12:44 AM 發表
冷靜下來
從頭思量

特首修例對付逃犯
警察努力埶法

點解反而成了罪人
社會反智嗎?https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_38.gif
呃9 d白底香港人  民心 。想係立法會拎更多議席 然後搞港獨  到時錢照貪  有錢人照反。。呀婆呀伯照打。。。

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-6-19 12:46 AM 發表

你打份牛工皮幾二皮,你上司/老細日日老點你,叫你坐就坐,奶就奶,你有冇得選擇?
(我支持不立法。) 不過覺得你多數係前半生失敗的窮L,怒氣重,又無長處,一事無成,所以唯一喺政治你可以取得所謂尊嚴。 ...
政客通常都沒好下場。特別係反自己母國既漢奸。。

引用:
原帖由 60后 於 2019-6-19 12:53 AM 發表

系呀,假新聞黎架,條街企滿人系key上去的,滿意未?
今次條街 咁多人好多都唔係黃狗。。係受騙的香氣人。。。反水貨 搞人鋪頭  打呀婆呀伯  可能係大陸屈9你班黃畜tim la... 比d賤畜控制到立法會。。香港進入黑暗時代不遠了   狗頭人身。隻隻畜生 只識日屌夜屌。

引用:
原帖由 秋天雀躍的叔叔 於 2019-6-19 12:56 AM 發表
我先唔去!

因為暴徒肯定派出大量攝影人去點相然後逐個起底,然後在網上欺凌!

我D小市民,點夠膽去得罪暴徒啊!
🤭呢個咪香港政府 無9屎用。。以前都會管下呢班人。。依家由9佢地4圍hack。。。係美國 比fbi爆左門 用狗鏈拖走左好耐

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:17 AM 發表

你玩唔玩到我又點? 我係鍾意一路拎政府野一路話被殺港女抵死 咁又點 初心惡法過左未 藍屍嬴左未
藍絲死0曬去屌林鄭佢地。。

引用:
原帖由 欠我一球 於 2019-6-19 01:19 AM 發表

新港人新一代好多去咗反送中遊行
係新人類。。。。。他們不是暴徒。是毛主席轉世 9咁反 講大話 搞地主

引用:
原帖由 欠我一球 於 2019-6-19 01:16 AM 發表

你識嘢,費事比人放飛機
我不嬲都唔理政治 唔投票。。。發瘟狗係影響香港經濟發展  令香港進入下一個黑暗年代既大奸狗。我都投今次。。 連細佬仔校園讀書都搞。。人渣

引用:
原帖由 欠我一球 於 2019-6-19 01:34 AM 發表

周星馳拍豬籮紀續集唔洗搵臨時演員,通常撐政府嗰班人全部跛手跛腳,三尖八角,畸呢怪,老弱殘兵,怪形怪相,全部好似智障,個個等遊行完去食一餐,因為個個都食唔飽
何君堯唔會咁蠢攞架嚟丟,八百人都未必吹到,吹到都未必行到,個個老弱殘兵,仲有大陸金主個個都驚送中加上大陸經濟唔好,今期無老板 ...
都唔會so佢啦。。。

引用:
原帖由 HexOrridge 於 2019-6-19 01:35 AM 發表

希望香港快換個強硬領導人
尋晚見到垃圾特首。。我諗起特朗普

引用:
原帖由 公園強勁的鞋抽 於 2019-6-19 01:40 AM 發表
希望唔好攪到老人院啲公公婆婆
9咁拉布。社會民生  水果金  老綜等等 都唔0駛諗住發放到

引用:
原帖由 床上硬硬的神童 於 2019-6-19 01:42 AM 發表
好心唔好做d無謂嘢啦,點都唔夠泛民呢兩次遊行人數多㗎啦,到時棧俾人話示威變示弱!
比0曬成班狗仔 控制立法會。。不出一年  全部倒台。。中共派解放軍立刻接管tim

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2019-6-19 12:21 PM 發表

我係覺得佢哋歪理變理,仲要毒害D後生好過份,我揾夠退休金就離開香港避世,唔理得咁多,再咁搞落去,衰L過台灣只有政治沒有民生佢哋仲on99覺得台灣用引渡法條例係唔收陳同佳係正確,根本政治層面上當你成班傻仔咁玩,利用佢哋都未知我夠L膽講死嗰個係台灣人,結果一定唔會一樣 ...
唔想個仔跌入政棍陷阱 由小要培養正確觀念。努力搵錢 關人撚事 4隻大字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]