• 瀏覽: 210,085
  • 回覆: 9
  • 追帖: 5
+179
引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表
咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
你打份牛工皮幾二皮,你上司/老細日日老點你,叫你坐就坐,奶就奶,你有冇得選擇?
(我支持不立法。) 不過覺得你多數係前半生失敗的窮L,怒氣重,又無長處,一事無成,所以唯一喺政治你可以取得所謂尊嚴。

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 12:49 AM 發表

哦你覺得呀 我都覺得你一輩子幫777奶西呀 一世既窮撚呀 點呀 初心惡法過左未聽講話好正義
講仲哂   政治short 上腦,記得準時上班搵錢。

引用:
原帖由 中環CEO 於 2019-6-19 12:57 AM 發表

條廢茶絕對冇乜前途,永遠低下階層。
憑佢留言及語氣,佢現實生活太多不滿,年少又不努力,導致今天成為費Dog, 低能佢死

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:01 AM 發表

都唔夠你班死藍屍抵死 初初話惡法好正義 而家主人777又道哂歉
又話人收錢又人窮 同你地主人一樣死要面
抵你地死 初心惡法到底幾時過 ...
住公屋?

引用:
原帖由 中環CEO 於 2019-6-19 01:04 AM 發表

我不籃不黃,不過睇住你條窮L好開心
一齊玩𨳊佢

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:07 AM 發表

你話我窮我咪窮囉 窮得黎有自由 睇唔到惡法通過我仲開心
同埋你唔洗強調你立場 我冇興趣知
我只記得777道歉
即係窮L啦,你冇自由,你根本沒有能力隨時離開香港,我就可以到處去,台灣買下樓,日本,加拿大。
你明唔明呀?   日日要按照時間上下班,一萬幾千,我就可以一個月也不返公司
算啦,放過你,比心機工作,再玩政治你只會將來成為維園窮L阿伯,另外見你伱已經沒有玩弄價值,再見。

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:17 AM 發表

你玩唔玩到我又點? 我係鍾意一路拎政府野一路話被殺港女抵死 咁又點 初心惡法過左未 藍屍嬴左未
你到底份工有冇比心機做? 擔心下自己先。 我都散場,你繼續努力,看你有什麼真正可以得到

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:27 AM 發表

有心 我冇擔心過自己 因為初心惡法已經過唔到 你都繼續努力 同777記住你地既初心
你好煩呀,777我冇關心佢的,剩係掛住八,九月夏天去玩10天八天同去溝女。

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:39 AM 發表

你太賤了 聽講777對腳都可以玩成晚 你竟然北上 賤男 明明可以初心
你條政治淫蟲,連老禺也幻想? 去不到英國玩鬼妹,連林鄭塊閪也不放過?

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 01:56 AM 發表

林鄭塊閪真香港人都想屌 你唔係唔知呀?
見閪即軟,你𨳒吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]