• 瀏覽: 201,667
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
請問閣下2047有咩打算?係咪夠錢移民喇😎

熱賣及精選
引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 12:49 AM 發表

哦你覺得呀 我都覺得你一輩子幫777奶西呀 一世既窮撚呀 點呀 初心惡法過左未聽講話好正義
講仲哂   政治short 上腦,記得準時上班搵錢。

引用:
原帖由 qq338 於 2019-6-19 12:40 AM 發表

沉默是大多數!!
我支持但恐怕到時沒有那麼多人願意上街!

要知道早幾天那些上街的人中他們的人生大都是沒有什麼可以輸的,對吧!
少人去, 唔代表少人支持...

中國人普遍係政治冷感..

沉默是金, 有時係錯!!

Le vent se lève, il faut tenter de vivre      [ Le Cimetière marin, Paul Valéry ]
引用:
原帖由 混世陰司 於 2019-6-19 12:39 AM 發表

香港7成傳媒都有反中背景。。香港d白痴日日睇假新聞。。睇到都以為真。。加上比外國踩多兩下。。全世界都以為d新紅軍係正義 母國自己反省下。。見到尋日幾條某利都自打咀吧。。。沒眼睇佢地。。但都唔會撐班黃狗仔。。總0衰格呢班人 損人不利己 好似d無產階級唔抵得。就四圍搞人 屈人。打人。垃圾一堆 ...
系呀,假新聞黎架,條街企滿人系key上去的,滿意未?

數字已經出爐,630人

黑夜給了我黑色的眼睛,我卻用它來尋找光明

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 brucelee0110 於 2019-6-19 12:52 AM 發表

請問閣下2047有咩打算?係咪夠錢移民喇😎
2047既野我唔知 冇班死藍屍咁有遠見 我只知2019初心惡法過唔到 陰公豬
希望2047年 777既初心仲係到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-19 12:49 AM 發表

哦你覺得呀 我都覺得你一輩子幫777奶西呀 一世既窮撚呀 點呀 初心惡法過左未聽講話好正義
你擺明公屋,一係租屋的窮鬼。

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
法律 枷鎖邊個想多,但人就係咁犯賤,無就為非作歹,文明亦係建立法律 秩序之上才能穩健

搵到十萬人我話你叻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-6-18 11:51 PM 發表

唔洗舖定後路,有人又話大陸落嚟,又話收錢

龍門宇宙無限大
舖後路?到時又見一大班廣東話都講唔正既臨記係道猛叫,覺好笑姐!

我先唔去!

因為暴徒肯定派出大量攝影人去點相然後逐個起底,然後在網上欺凌!

我D小市民,點夠膽去得罪暴徒啊!

引用:
原帖由 marco.c 於 2019-6-19 12:41 AM 發表

條法例有幾惡?解釋一下可不可以?
駛鬼同d  畜生解釋咩。。成日登大眼講大話  屈人 打人  就識。。。反水貨 幾十人圍9個呀伯   今日屈惡法 想華麗轉身。。。賤畜人人喊打。。以後唔駛同畜生講道理。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-6-19 12:53 AM 發表

講仲哂   政治short 上腦,記得準時上班搵錢。
條廢茶絕對冇乜前途,永遠低下階層。

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-19 12:52 AM 發表

吊,妓者都係黃屍,專登訪問阿叔阿嬸,俾你班on9人覺得支持嘅係無知阿嬸阿叔,等你地覺得自己係清楚件事而去支持反對派,並唔係羊,不過實際係on9愚笨嘅羊!! ...
但想揾件四四正正的又好難wo, 甩皮甩骨就大把

睇下有幾多小丑出來柒🤣
比親戚朋友同事見到參加這些垃圾集會一定比人笑硬。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]