• 瀏覽: 201,133
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。
https://static.stheadline.com/sthead ...
我一定出席!支持!

回覆 引用 TOP

何生單人好難號召幾萬人

而游行示威,一向系左仔慣用手法,一呼百應

拼人數系施壓用,不同于呢類支持集會

等于左仔叫罷工,有幾多人和應?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christolai 於 2019-6-18 11:57 PM 發表

上去睇笑死佐
咁,香港就添一分O靜。
好!

回覆 引用 TOP

要有六百萬人上街 警察先數到八十萬人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。
https://static.stheadline.com/sthead ...
Support 何君堯, good !

唔會去,不過投票會俾泛民對家

回覆 引用 TOP

金鐘添馬公園

擺明 去挑機  叫中佬 老人家 送死
明知唔夠人打  比後生仔 打到頭破血流
到時  講人係 暴徒  搏人同情

我自己立場中立  都唔建意 何生去攪老人家

回覆 引用 TOP

希望警方可以數到高峰期有300人出席啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:46 PM 發表

Del
做咩del?

回覆 引用 TOP

我唸警方知道呢個消息係驚方。。。呢位人兄越幫越。。。。。😓😓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天下不亂 於 2019-6-18 11:39 PM 發表

好,撐警我絕對支持👍
梗系撐警啦,系屋企開冷氣,飲啤酒睇現塲直播速龍小隊扑柒班小烏龜暴徒大快人心.😄我哋有香港出世紙真本土納稅人大力支持警察除暴安良.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-19 12:05 AM 發表

想表達乜野
無幫邊一個, 只係覺得動不動就話上街, 對成件事無幫助, 只會浪費時間

回覆 引用 TOP

引用:

第二個叫會好好多囉

回覆 引用 TOP

得屎閒咩, 你估學班友咁成Q日遊行抗爭咩, 都癡L線既

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]