• 瀏覽: 201,237
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:48 PM 發表

你返大陸口爆時小心D
你有冇返過大陸!?? 冇就咪L痴線啦,你入青山小心俾人插c眼好過啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
你仲唔去尾國搵政治屁芋?

撐警上街...又係警察出黎維持秩序,好心比警察抖下

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
呢班垃圾最叻講外部勢力,總之生活上乜都係外部勢力
1.例如食飯冇位,就係外部勢力影響
2.去超市買罐汽水加了價又係外部勢力影響
3.今期六合彩中唔到頭獎又係外部勢力影響
總之呢班垃圾講得出口乜都有得賴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-6-18 11:07 PM 發表

最正常做法

支持者 多數係 中產 或者 上左年紀
叫佢地上街 彩你都on9 啦
佢地滿意現狀又點會上街,上街對果班支持者哩講就係搞事擾亂社會秩序,所以佢彩你都傻,最緊要穩定做生意有錢搵

引用:
原帖由 mansek 於 2019-6-18 11:35 PM 發表

識睇緊係睇留言

https://www.facebook.com/JuniusHoKwanYiu/
上去睇笑死佐

唔係好明點解個D所謂高質素成都好似D市井咁, 成日都要晒馬, 講真, 如果咁有自信, 洗唔洗個個星期出黎行? 哈哈..你又唔見誠哥個個星期拎D statement出黎話你知佢好有錢?

上頭叫你地開槍就槍,真係無腦,仲以為自己係英雄表現!

引用:
原帖由 gspqr 於 2019-6-18 11:54 PM 發表

你仲唔去尾國搵政治屁芋?
搵青山院長就差唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chinaboyboy 於 2019-6-18 11:57 PM 發表

唔係好明點解個D所謂高質素成都好似D市井咁, 成日都要晒馬, 講真, 如果咁有自信, 洗唔洗個個星期出黎行? 哈哈..你又唔見誠哥個個星期拎D statement出黎話你知佢好有錢? ...
秒殺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。
https://static.stheadline.com/sthead ...
如果吹行雞都係得一萬幾千人就笑死人

回覆 引用 TOP

其實唔駛咁麻煩
選舉果時就知啲人係點樣樣
啲人話警察係黑警
有咩所謂
你有事唔好報警
唔好咁厚面皮

2314 26-03-2014
17:07 沙田
星期三 過關 位置Q
3X4 1 場    1 香港至尊 + 5 溫暖先鋒
2 場    4 幾叻仔 + 12 紅褲仔
8 場    1 如你所願 + 4 贏得 $10

$40.00 $9,011.50

回覆 引用 TOP

今次終於哂馬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-6-18 11:57 PM 發表

佢地滿意現狀又點會上街,上街對果班支持者哩講就係搞事擾亂社會秩序,所以佢彩你都傻,最緊要穩定做生意有錢搵
記住:香港人係「奴隸獸」。好多中產或長者已經被磨滅晒鬥志,旦求有三餐溫飽,正苦想點就點啦!

引用:
原帖由 chinaboyboy 於 2019-6-18 11:57 PM 發表

唔係好明點解個D所謂高質素成都好似D市井咁, 成日都要晒馬, 講真, 如果咁有自信, 洗唔洗個個星期出黎行? 哈哈..你又唔見誠哥個個星期拎D statement出黎話你知佢好有錢? ...
想表達乜野

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]