• 瀏覽: 210,125
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
+179
好,撐警我絕對支持👍

大家忘記左一樣野呀!有無財主先?無點行呀,唔好再俾啲二判三判食水甘深!我廣東話純正,可以尖叫,失禁流馬尿,老老實實有無得加錢?仲有我行得好快,行多幾轉有無得計雙工三工?最緊要係包2餐呀!建制見字私訊我,幫我傳開去!謝謝

引用:
原帖由 w73f44 於 2019-6-18 11:25 PM 發表
你哋肯出錢嘅話我肯定會出嚟
睇來犯民今次大遊行使好多錢羅!

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-18 11:37 PM 發表

有病睇醫生啦,你咁驚就快啲走啦,成9日擾民,撞9住條路,俾警察驅趕又要嗌痛,睇見你地真係肉L酸!!
冇第句,睇你和你家人什麼時候享受社會主義的報應

https://youtu.be/FslF_JgYePg

我撐警察!先決條件是必須安檢所有參與遊行者,避免給別人騎刧!

撐警行動人數如實報告,我哋唔出啲報大數嘅行為嘅

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-6-18 11:34 PM 發表

.

Yes....

Call 齊簽名支持 " 送終" 嗰 70萬人出嚟......

真名字,真漢子,一定到.....

否則又係做假.......

.
大寧樂,我分身簽了七個名,那日要切成七碌去遊行。

嘩! 帶咗好多熟女去喎, 旺角警署的警察有福了。

引用:
原帖由 hoho_sing 於 2019-6-18 10:42 PM 發表
咁鍾意享受極權主義 咪去北韓住囉
個邊既極權勁過強國TIM呀 岩哂你地呢班聽聽話話既活死人
人叫你坐你就坐 叫你奶就奶
再唔係近近地北上囉 個邊咁先進
不過呢記得唔好好似有部分人咁 要翻牆睇D大陸唔應該睇到既野啵
費時見到對強國不利既新聞 激親就唔好喇

惡法過唔到又話學生收左錢比人利用
學生都有獨立思考能力 人地親身出黎爭取自己重視既野
就比你班死藍屍出言侮辱 仲話死左既示威者 ...
唔小你老母都唔係人啦,食屎狗。 😤

引用:
原帖由 down135 於 2019-6-18 10:48 PM 發表

唔小老人院㗎,應該點都有五萬嘅…
今次阿爺要補飛,估應該會吹雞,大陸團應該大量出動撐場!

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:41 PM 發表

冇第句,睇你和你家人什麼時候享受社會主義的報應

https://youtu.be/FslF_JgYePg
你再唔勤力啲揾錢你將來就一定會有報應

有冇人號招撐警撐林鄭?

好啊!激勵下啲本來唔想出嚟嘅香港人出嚟!又有維穩費收一舉兩得

睇下老何洗老共幾多錢, 吹雞叫幾多人來?老何唔好落格。唔夠人無威勢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]