• 瀏覽: 201,138
  • 回覆: 1,610
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 Barbarians 於 2019-6-18 11:27 PM 發表

民陣終於揭開左6月9日的103萬人及6月16日200萬人的計算公式!
唔好爆啦,小心滅口啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mc@0123 於 2019-6-18 10:43 PM 發表

好嘢,80萬人上街,比啲人睇咩叫主流民意
.

Yes....

Call 齊簽名支持 " 送終" 嗰 70萬人出嚟......

真名字,真漢子,一定到.....

否則又係做假.......

.

笑死又沖出嚟柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gojeu 於 2019-6-18 11:32 PM 發表

係咪撐警遊行呀,我一家3口出嚟呀
係撐建制冼政府明哲保身大難臨頭各自飛唔好制裁我大遊行

你個pok kai執葉何又玩9習大呀???佢老人家6月尾見G20~你系度搞屎棍??

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-6-18 11:20 PM 發表

點解建制開記者會走鳩晒架?

一對十KO!李小姐勁!

南下北上的龍
我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-6-18 10:42 PM 發表

上周三示威者包圍立法會反對《逃犯條例》修訂,期間爆發嚴重警民衝突,警察以催淚彈、布袋彈、橡膠子彈及胡椒球,被指是過分使用武力,掀起社會爭論。前日民陣遊行有人抗議警察武力執法,昨日立法會議員何君堯則於社交平台發帖,呼籲各界市民於本月三十日出席金鐘添馬公園舉行的「撐警隊反暴力民間聲援大會」,表明撐警隊反暴力,支持警察有效執法。

https://static.stheadline.com/sthead ...
識睇緊係睇留言

https://www.facebook.com/JuniusHoKwanYiu/

可能有好多水可吸,icac有事做了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-6-18 11:25 PM 發表

有時報應嘅野未必在你身,除非你绝子绝孫断六親,如果係,恭喜你,你無敵了,最好報在你身咒!最好報在你身咒、最好報在你身咒!嘧!
有病睇醫生啦,你咁驚就快啲走啦,成9日擾民,撞9住條路,俾警察驅趕又要嗌痛,睇見你地真係肉L酸!!

人心歸向中國共產黨,6月30日要比世界睇吓真正愛國愛港香港人嘅力量 !
祖國永遠得勝 ! 歷史永遠頌讚中華人民共和國 !!

機會黎啦沉默大多數
500萬人遊行不是夢

回覆 引用 TOP

唔知派幾多錢,如果少過最低工資,去勞工處告佢

回覆 引用 TOP

唔企出o黎即係認為差佬係暴徒, 應被法律制裁

回覆 引用 TOP

高官們堅持下去才是你們的本份,該說的勇敢的說出來:
暴動就是暴動-既然學生遊行已被暴徒騎劫,為什麼學生他們不離開危險地方丶既然宣布了是暴動,已經不是示威行動。為何還要留守抗爭!是學生還是共匪及幫兇!
特首有擔當丶做實事,為何要下台-下台後,要真空政府嗎?或是換反對派這些洋奴像蔡英文一樣,弄到民不聊生!
警察已經非常克制-外國是怎樣平亂的,有人能清楚告訴我會比我香港警察更克制嗎?

學生暴逃丶泛民丶怎麼宗敎領袖丶黃敎師,請你們別再這麼自私了,如果你們真是為香港好的話,是應令香港安寧和建設,而非你們所說的推倒重來!

清醒的人要知道,我寧做中國的平民,也不願做洋人的奴隸!就算你們做了洋狗官也比不上中國的平民!

我估計最少有三百萬人參與。但啲黄狗dup低頭睇唔到。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]